Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mennyire tartós az oltás azon...

Mennyire tartós az oltás azon mellékhatása, hogy gyűlölködővé teszi a beoltottat?

Figyelt kérdés
Azt látom, hogy akiket már beoltottak, azok iszonyatosan gusztustalan módon támadják azokat, akik nem akarnak oltakozni. Teljesen kifordulnak emberi mivoltjukból, habzószájúan gyűlölködnek, alpárian pocskondiáznak, és mindent elkövetnek azért, hogy megalázzák azokat, akik nem tartoznak közéjük, vagy más a véleményük. Ahogy beszélnek másokról, attól felfordul a gyomrom. És ezek után elvárnák, hogy vigyázzunk rájuk, tegyünk olyant, amit nem akarunk, csakhogy megvédjük azokat, akik a mi halálunkat kívánják. Az persze meg sem fordul a fejükben, hogy ezzel pont az ellenkezőjét érik el. Szomorú, hogy az oltásnak már most ilyen mellékhatása van, ilyenné váltak tőle az emberek. De meddig fog ez tartani?

2021. máj. 10. 21:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
77%

Én a saját tapasztalataimat írnám le. Amikor még nem voltam beoltva mindenhol azt hallottam, hogy én nem figyelek embertársaimra, önző vagyok, buta konteós, ne is legyek ott, ahol a beoltottak vannak.

Mióta be vagyok oltva azt kapom, hogy fidesz-kutya lettem, egy birka aki beállt a sorba, de nem baj mert úgy is meghalok és úgy kell nekem, ha voltam ilyen idióta.

Nekem ugyanolyan arányban vannak oltott és oltatlan barátaim, és nem érdekel ők miért döntöttek úgy ahogy, magánügyük. Csak tudnám akkor én miért kapok ennyi bántást így is úgy is.

2021. máj. 11. 01:52
 12/26 anonim ***** válasza:
90%

Bejött a tervük (az utolsó két mondatra gondolok):

[link]

2021. máj. 11. 02:15
 13/26 anonim ***** válasza:
84%
Én csak online fórumokon tapasztalok gyűlölködést, ostobázást, birkázást. Amikor személyesen találkozom valakivel és feljön az oltás témaköre, akkor nem. Vannak ismerőseim, rokonaim mindkét oldalról. De lehet, hogy szerencsés vagyok, akikkel eddig beszélgettem erről, javarészt udvarias és értelmes emberek, akik elfogadják a másik ember döntését. Én is ezt teszem.
2021. máj. 11. 08:14
 14/26 anonim ***** válasza:
30%
Én is fordítva tapasztalom. Nem hülyézek le senkit, inkább igyekszem titkolni hogy kaptam oltást, de napi szinten olvasom, hogy aki oltott az birka, agymosott, hü lye, rabszolga, támogatja az elnyomást, kormánypárti, és természetesen mindmeghalunk.
2021. máj. 11. 09:52
 15/26 anonim ***** válasza:
83%
Csak a neten tapasztalok ilyesmit, a valóságban egyáltalán nem. Azt sem tudom ki van beoltva, ki nincs. Ez mindenkinek a magánügye kellene, hogy legyen, nek oedig vitatéma.
2021. máj. 11. 09:58
 16/26 anonim ***** válasza:
30%
*nem pedig
2021. máj. 11. 09:58
 17/26 anonim ***** válasza:
33%
#11 te kiktől hallod ezeket? Milyen emberekkel vagy körülvéve? Én se a családtól, se barátoktól, se kollégáktól nem kaptam soha megjegyzést, nem oltottként és oltottként sem. Lehet értelmiségi emberekkel kéne körülvenned magadat.
2021. máj. 11. 10:11
 18/26 anonim ***** válasza:
33%

Én csak az oltatlanoktól látom ugyanezt.

Nemrég jött velem szemben egy poszt, ahol nagylétszámú csoportban az oltatlan büszkén hirdeti, hogy ő, mint régi véradó, mostantól csak irányítottan ad vért, kizárólag olyannak, akinek nincs védettségű kártyája! Oltottól még csak hasonlót sem láttam. De rendszeresen látom az olyan posztokat, ahol le vagyunk fideszbirkázva (soha életemben nem voltam fideszes), illetve azokat, ahol minket hibáztatnak a vírus mutálódásáért, illetve a terjedéséért.

Oltott ismerősöm sokkal több van, mint oltatlan, de valahogy mégis az ilyenekből van sok. Olyannal egyáltalán nem találkoztam, ahol az oltatlanokat gyalázták volna az oltottak.

2021. máj. 11. 10:30
 19/26 anonim ***** válasza:
58%

Pedig elég sok oltott gyalázza és fenyegeti az oltatlanokat. Fb-on sok ilyet olvastam már.

Viszont tényleg lehetne ez mindenkinek a magánügye.

2021. máj. 11. 11:24
 20/26 anonim ***** válasza:
75%
#19 jaj, az internet világát ne keverd a valósággal, a facebook és a gyakori egy olyan univerzum, ahol sokan a frusztrációjukat vezetik le, és mindenkit elhordanak mindennek, akit épp akarnak😆A valóságban nagyon ritka az ilyen megnyilatkozás mindkét oldaltól, főleg azért, mert nincs is ráírva senkire, hogy oltva van-e.
2021. máj. 11. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!