Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nagymamám 70 éves eddig Hála...

Nagymamám 70 éves eddig Hála az Égnek nem volt semmilyen beteg makk egészséges és azon gondolkodik hogy fel-e vegye a kinai vakcinát szerintetek hogy döntsön?

Figyelt kérdés
Koronavirusos se volt..

2021. máj. 8. 10:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem teheti meg hogy nem látják el azokat akik nem oltatják magukat.
2021. máj. 8. 11:05
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
#11, ebben bízom én is. Hamarosan jogsit kellene hosszabbíttatnom. Kezdek torkig lenni a Coviddal
2021. máj. 8. 11:09
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell az eü. szolgáltatásokhoz.. Az elektív beavatkozáshoz szükséges, ami előtt csinálnak tesztet is ami bőven elég. Szakrendelés zavartalanul működik, az orvos nem tagadhat meg ellátást.
2021. máj. 8. 11:50
 14/25 anonim ***** válasza:
72%

Írtam,hogy nem tudom pontosan,hogy mely eü szolgáltatásokhoz kell.

Műtéthez egész biztos,hogy pcr+ gyorsteszt is.

Alap orvosi ellátást nem tudom.

Gondolom pontosítani fognak később.

Azt sem tudom,hogy az állam fizeti-e ezeket a teszteket.

Forrás:portfolio.

2021. máj. 8. 12:38
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem programozott császárom lesz, ehhez a tesztem ingyenes lesz.
2021. máj. 8. 12:46
 16/25 anonim ***** válasza:
73%

A tervezett beavatkozásokhiz, műtétekhez kell vagy kártya, vagy teszt. A teszt a beavatkozásokhoz eddig is TB-re ment.

Viszont: az ő korában érdemes lenne beoltatnia magát. De ebben a korban a kínai hatásossága nem bizonyított, szerintem jobban járna az AstraZenecával, vagy a Szputnyikkal.

2021. máj. 8. 13:35
 17/25 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem 70 évesen ha most kéri, sokkal jobbat is kaphat. A kínai hatásossága 60 év felett erősen kérdéses:( - Amúgy igen, mindenképp oltassa magát, főleg, ha van nem oltott személy vele egy háztartásban.
2021. máj. 8. 15:47
 18/25 anonim ***** válasza:
Nincs olyan nagy különbség a vakcinák között, a kínai is megvédi a komoly lebetegedéstől.
2021. máj. 8. 20:23
 19/25 krwkco ***** válasza:
65%

"fel-e vegye a kinai vakcinát szerintetek...?"

Mekkora hülyeség ez már, hogy egy hetvenéves néni hajolgasson. Vegye fel az orvos, ha már leejtette!

Oltakozás, felveszi a vakcinát... Vannak ezekre rendes köznyelvi kifejezések. Minek nekünk nyunyóka néni baromságait átvenni?

2021. máj. 8. 22:39
 20/25 anonim ***** válasza:
Én mindenképpen meghallgatnám azokat is, akik az oltas utan vesztették el az idős hozzátartozójukat.
2021. máj. 12. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!