Nagymamám 70 éves eddig Hála az Égnek nem volt semmilyen
beteg makk egészséges és azon gondolkodik hogy fel-e
vegye a kinai vakcinát szerintetek hogy döntsön?
Nem teheti meg hogy nem látják el azokat akik nem oltatják magukat.
2021. máj. 8. 11:05
12/25 anonim válasza:
#11, ebben bízom én is. Hamarosan jogsit kellene hosszabbíttatnom. Kezdek torkig lenni a Coviddal
2021. máj. 8. 11:09
13/25 anonim válasza:
Nem kell az eü. szolgáltatásokhoz.. Az elektív beavatkozáshoz szükséges, ami előtt csinálnak tesztet is ami bőven elég. Szakrendelés zavartalanul működik, az orvos nem tagadhat meg ellátást.
2021. máj. 8. 11:50
14/25 anonim válasza:
Írtam,hogy nem tudom pontosan,hogy mely eü szolgáltatásokhoz kell.
Műtéthez egész biztos,hogy pcr+ gyorsteszt is.
Alap orvosi ellátást nem tudom.
Gondolom pontosítani fognak később.
Azt sem tudom,hogy az állam fizeti-e ezeket a teszteket.
Forrás:portfolio.
2021. máj. 8. 12:38
15/25 anonim válasza:
Nekem programozott császárom lesz, ehhez a tesztem ingyenes lesz.
2021. máj. 8. 12:46
16/25 anonim válasza:
A tervezett beavatkozásokhiz, műtétekhez kell vagy kártya, vagy teszt. A teszt a beavatkozásokhoz eddig is TB-re ment.
Viszont: az ő korában érdemes lenne beoltatnia magát. De ebben a korban a kínai hatásossága nem bizonyított, szerintem jobban járna az AstraZenecával, vagy a Szputnyikkal.
2021. máj. 8. 13:35
17/25 anonim válasza:
Szerintem 70 évesen ha most kéri, sokkal jobbat is kaphat. A kínai hatásossága 60 év felett erősen kérdéses:( - Amúgy igen, mindenképp oltassa magát, főleg, ha van nem oltott személy vele egy háztartásban.
2021. máj. 8. 15:47
18/25 anonim válasza:
Nincs olyan nagy különbség a vakcinák között, a kínai is megvédi a komoly lebetegedéstől.
2021. máj. 8. 20:23
19/25 krwkco válasza:
"fel-e vegye a kinai vakcinát szerintetek...?"
Mekkora hülyeség ez már, hogy egy hetvenéves néni hajolgasson. Vegye fel az orvos, ha már leejtette!
Oltakozás, felveszi a vakcinát... Vannak ezekre rendes köznyelvi kifejezések. Minek nekünk nyunyóka néni baromságait átvenni?
2021. máj. 8. 22:39
20/25 anonim válasza:
Én mindenképpen meghallgatnám azokat is, akik az oltas utan vesztették el az idős hozzátartozójukat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!