A pfizer oltás után extra erős menstruáció? Ügyeletre is kellett mennem. Ez normális? Ez most már így marad?
2 hónapja kaptam meg az oltást,előtte normális mennyiségű vérzésem volt. Most azonban szó szerint tócsa lett alattam,mikor lehúztam fürdésnél a nadrágom, minden véres volt, ömlött belőlem a vér, rengeteg vérrög is, és nagyon meg is szédültem.Hófehér voltam és remegtem. 1 napig így ömlött a vér, az always éjszakai betét fél óra alatt átázott.
Az orvos azt mondta,hogy én vállaltam az oltást, és előfordulhat ez.
Alex, talán el kéne tudni olvasni rendesen a kérdező írását... Nem várt két hónapot.
Egész idáig piszkáltad ilyen-olyan ürügyekkel, most már egyenesen nem is épelméjű.
Egyébként meg mit keresel egy olyan kérdésnél, ahol menstruációs problémákról van szó? Talán nőgyógyász vagy? Vagy neked is ilyen gondjaid vannak (feltehetőleg) hímnemű létedre? Nem elég, hogy szarul van szegény lány, még bele is kell rúgni egyet?
Senki nem kíváncsi a sértegetéseidre, inkább sétálj vissza a homokozóba, az ott építkező társaidnak talán még tudod osztani a nagy észt, mert épelméjű ember nem kíváncsi rád!
@22: esetleg válaszoltam a kérdésére. Nem tűnt fel?
Mondjuk amiket itt összehordtál, annak alapján vagy el sem olvastad, mit írtam és hogy mire - vagy legalábbis nem sikerült felfognod.
Ja és ha a kéedezőnek valami problémája van azzal, hogy választ adtam neki, akkor azt majd közli velem - felesleges emiatt erőlködnöd.
Inkább azzal foglalkoznál, aki mindenféle idióta konteós rémhírekkel akarja félrevezetni...
15: marhamáj méretű, hát jó…
Mindenesetre kérdező, nekem minden menzeszem ilyen, pluszban, ha nem is marhamáj méretű (mint a 15-ösnek), de gyűrűsujjnyi vastagságú nyákdarabok is szoktak leválni…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!