Ha covidos vagyok, ès ez alatt beoltanak, akkor milyen mellèkhatàsok lehetnek?
Figyelt kérdés
tehàt ha tünetmentes vagyok, illetve ha egyèbb betegsègem van, de nem alapbetegsèg milyen következmènyei lehetnek.2021. máj. 7. 12:06
1/7 anonim válasza:
Szerinted van olyan ember, aki erre érdemben tud válaszolni?
2/7 anonim válasza:
Ha aktív covidos vagy nem oltanak be, sőt, hatósági házi karantént írnak elő. Ha már meggyógyultál, azonnal mehetsz oltakozni, nem lesz mellékhatása. A 3 hónap csak azért volt, hogy aki a vírus miatt védett, átadja a vakcinát annak aki nem, de most már több a vakcina mint a regisztrált, így ezt eltörölték, azonnal megkaphatod.
3/7 anonim válasza:
Ez igaz, de ne feledjük, nem jár automatikusan teszt az oltás beadása mellé.
Én mindenképp ajánlok egy fizetős gyorstesztet a beadás előtt.
Olvastam olyat is hogy bajod lehet tőle, meg olyat is hogy csökkenti a vakcina hatékonyságát. Egyik se hangzik jól.
4/7 A kérdező kommentje:
jelenleg nincs tudomàsom erről, hogy az lennèk, fizetni viszont nem fogok ezèrt... vagy akkor teszteljenek le...
2021. máj. 7. 12:57
5/7 anonim válasza:
Pedig jelenleg vagy fizetsz érte, vagy vállalod a kockázatot - sajnos. Kellene járnia egy ingyen gyorstesztnek szvsz.
6/7 A kérdező kommentje:
hàt igen... 50-50% vagy az vagy, vagy nem.... ès lehet valamire 1% Ha pont èn vagyok, az elèg szívàs...
2021. máj. 7. 13:14
7/7 anonim válasza:
Nekünk virológus ismerős azt javasolta, hogyha tünetmentes vagy, akkor nyugodtan oltassuk be magunkat. Jelenleg nincs ismert és biztos mellékhatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!