Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha covidos vagyok, ès ez...

Ha covidos vagyok, ès ez alatt beoltanak, akkor milyen mellèkhatàsok lehetnek?

Figyelt kérdés
tehàt ha tünetmentes vagyok, illetve ha egyèbb betegsègem van, de nem alapbetegsèg milyen következmènyei lehetnek.
2021. máj. 7. 12:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerinted van olyan ember, aki erre érdemben tud válaszolni?
2021. máj. 7. 12:10
 2/7 anonim ***** válasza:
17%
Ha aktív covidos vagy nem oltanak be, sőt, hatósági házi karantént írnak elő. Ha már meggyógyultál, azonnal mehetsz oltakozni, nem lesz mellékhatása. A 3 hónap csak azért volt, hogy aki a vírus miatt védett, átadja a vakcinát annak aki nem, de most már több a vakcina mint a regisztrált, így ezt eltörölték, azonnal megkaphatod.
2021. máj. 7. 12:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez igaz, de ne feledjük, nem jár automatikusan teszt az oltás beadása mellé.

Én mindenképp ajánlok egy fizetős gyorstesztet a beadás előtt.

Olvastam olyat is hogy bajod lehet tőle, meg olyat is hogy csökkenti a vakcina hatékonyságát. Egyik se hangzik jól.

2021. máj. 7. 12:38
 4/7 A kérdező kommentje:
jelenleg nincs tudomàsom erről, hogy az lennèk, fizetni viszont nem fogok ezèrt... vagy akkor teszteljenek le...
2021. máj. 7. 12:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Pedig jelenleg vagy fizetsz érte, vagy vállalod a kockázatot - sajnos. Kellene járnia egy ingyen gyorstesztnek szvsz.

2021. máj. 7. 12:58
 6/7 A kérdező kommentje:
hàt igen... 50-50% vagy az vagy, vagy nem.... ès lehet valamire 1% Ha pont èn vagyok, az elèg szívàs...
2021. máj. 7. 13:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekünk virológus ismerős azt javasolta, hogyha tünetmentes vagy, akkor nyugodtan oltassuk be magunkat. Jelenleg nincs ismert és biztos mellékhatása.
2021. máj. 7. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!