Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » El merjek menni az oltásra?

El merjek menni az oltásra?

Figyelt kérdés

Jelentkeztem az oltásra de most, hogy végig gondolom semmi értelme mert úgy is csak fél évig vég és amúgy se terveztem most utazgatni. +valószínűleg valami maradandó betegséget is fog okozni mert ez csak egy kísérleti oltás.

17f

2021. máj. 6. 22:33
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
47%
Ne menj. Nincs értelme.
2021. máj. 9. 17:09
 32/36 anonim ***** válasza:
38%
Ne
2021. máj. 9. 17:13
 33/36 anonim ***** válasza:
0%

Ne feledjétek! No vakcina, no party!

https://www.youtube.com/watch?v=7Bmpd3EiKb4

2021. máj. 9. 17:18
 34/36 anonim ***** válasza:
19%

"#26: oltottként miért is veszélyeztetne téged egy egészséges oltatlan?!"

Mert nem tudhatja, hogy valóban egészséges-e vagy csak egészségesnek érzi magát. És mivel nincs tökéletesen védő védőoltás, akár el is kaphatom tőle a vírust. Ha nem is kerülök lélegeztetőgépre, ha nem is kerülök kórházba, akkor is megbetegedhetek valamennyire.

"én ezentúl nem kívánok ilyen kirekesztő és gyűlölködő társadalomban élni testemet rendszeresen szétvakcinázgatva meg maszkkal a fejemen.

Mit javasolsz?"

Indulj el neked előre, és menj addig, amíg oda nem értél, ahol már nincsenek utak, nincs közvilágítás, nincs térerő, stb., és költözz be egy barlangba vagy hasonlóba, aztán oldd meg az életedet ott. Senki se fog a nyakadra járni, hogy vegyél fel maszkot.

2021. máj. 9. 20:43
 35/36 anonim ***** válasza:
44%
Adasd be szépen az oltást és kész!!!
2021. máj. 10. 02:47
 36/36 anonim ***** válasza:
65%
Sok birka 😅😅😅😅menjetek oltakozni majd meghaltok par ev mulva🙄
2021. máj. 10. 13:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!