El merjek menni az oltásra?
Jelentkeztem az oltásra de most, hogy végig gondolom semmi értelme mert úgy is csak fél évig vég és amúgy se terveztem most utazgatni. +valószínűleg valami maradandó betegséget is fog okozni mert ez csak egy kísérleti oltás.
17f
Nem valószínű, hogy maradandó betegséget okozna, minden baromságot nem kell elhinni, noha 17 évesen valszeg a korona sem fog elvinni. Ha elmész, ne a zsarolás miatt tedd. Én amúgy azért oltatom be magam, mert nem állapot, hogy 1 éve nem tudtam pl. meglátogatni a 80 éves nagyanyám, továbbá biztosan kisebb az oltás kockázata, mint a megbetegedésé.
28f
A legnagyobb jóindulattal kérlek, hogy ne ülj fel minden megbízhatatlan forrásból származó hírre. Miért lenne ez kísérleti oltás?
Számodra nem fontos a családod, nagyszüleid vagy a környezeted egészsége?
Olvass rendesen utána, gyűjts információkat(megbízható helyről) és dönts a legjobb belátásod szerint!
Ennyi erővel minek fürdeni, ha másnapra úgyis büdös leszel? :D
Van értelme, hogy meddig véd, az pedig jelenleg még kérdéses. December óta oltanak, nem mondhatják, hogy pl. 2 évig véd, ha nem áll rendelkezésre az információ.
Mit értesz az alatt, hogy kísérleti?
Javaslom, keress rá YouTube-on: Klinikaland Védőoltások. Két része is van már, nem hosszú.
„Sok eszed van, fiam.”
Ő legalább használja is.
„1 éve nem tudtam pl. meglátogatni a 80 éves nagyanyám”
Miért, ki akadályozott meg benne? Én szinte minden nap látogatom a 90 fölötti nagyanyámat.
„Miért lenne ez kísérleti oltás?”
Az összes az, mert mindegyik csak veszélyhelyzeti engedélyt kapott.
A Pfizer esetében a tanulmány befejezése: 2023. ápr. 6.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!