Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » El merjek menni az oltásra?

El merjek menni az oltásra?

Figyelt kérdés

Jelentkeztem az oltásra de most, hogy végig gondolom semmi értelme mert úgy is csak fél évig vég és amúgy se terveztem most utazgatni. +valószínűleg valami maradandó betegséget is fog okozni mert ez csak egy kísérleti oltás.

17f

2021. máj. 6. 22:33
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
8%
Attól függ, milyen környezetben mozogsz a nyáron. Mert ha pl. elmész diákmunkázni, akkor szerintem oltasd be magad. Ha otthon akarsz ülni és csak kirándulni, ahhoz elég július végén-augusztus elején oltatni: az új tanévre már védetten mennék a helyedben.
2021. máj. 7. 12:39
 12/36 anonim ***** válasza:
44%

Örülök, hogy van még gondolkodó fiatal ebben az országban és látja a lényeget..!

Szerintem ne hagyd magad rábeszélni arra, amit valójában nem akarsz!

Én is inkább lemondtam a bulikról, mert annyit nem ér..

2021. máj. 7. 12:52
 13/36 anonim ***** válasza:
36%

Senki sem tudja, hogy mi lesz az oltás hosszabb távú kihatása.

De hogy oltás után majd rendszeresen kapni fogod magadba a cuccot, azt tutira veszem!

Szerinted a szervezetednek javára válik majd ez?!

Láttál már gyógyszer mellékhatásait felsoroló tájékoztatót?

Na, mondjuk belehalhatsz, ha nem szeded be, de valahogy sokkal több egyéb szintén halálhoz vezető mellékhatásra van esélyed akkor, ha beveszed. Hát így működik a gyógyszeripar..

2021. máj. 7. 13:01
 14/36 anonim ***** válasza:
34%
Fhuu de hülye tájékozatlan buta oltásellenesek vannak. Nem is akarok már érvelni nekik vagy vitatkozni. Maradnak otthon seggükön szépen. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
2021. máj. 8. 13:45
 15/36 anonim ***** válasza:
29%

"ha úgy is pár hónapra véd, akkor van értelme?"

Az, hogy legalább pár hónapig nem fog miattad meghalni és/vagy megbetegedni senki.

2021. máj. 8. 14:24
 16/36 anonim ***** válasza:
71%

Semmi garancia nincs arra, hogy az oltástól nem betegszel meg + hogy tényleg kialakult benned a védettség és nem csak kártyán!

.

2021. máj. 8. 15:58
 17/36 anonim ***** válasza:
11%
Nagyon is nagy a valószínűsége, hogy ha beoltatja magát, akkor se az oltástól nem betegszik meg, se a vírustól, vagy ha mégis, akkor sem lesz annyira beteg, hogy kórházba kelljen kerülnie, vagy akár bele is haljon.
2021. máj. 8. 16:24
 18/36 anonim ***** válasza:
11%

Orbán tegnap kijelentette el kell hallgattatni az oltás ellenes hangokat.

Oltás ellenes hangok csönd. Igen oltasd be magad, az oltás meg fog védeni, és ez az egyetlen megoldás.Minden Magyar hazafi vegye fel az oltást, így a helyes együtt sikerülni fog. Oltani oltani oltani.

[link]

2021. máj. 8. 16:48
 19/36 anonim ***** válasza:
33%

Igen

De orbán takarodj

2021. máj. 8. 18:39
 20/36 anonim ***** válasza:
68%
Na, látjátok, ez már régen nem demokrácia, és ehhez tapsikoltok, gratulálok! :(
2021. máj. 8. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!