Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 16-18 évesek, ti beoltatjátok...

16-18 évesek, ti beoltatjátok magatokat?

Figyelt kérdés
Személy szerint nem szeretném elkapni a Covidot, mivel egy rokonomnak már el kellett szenvednie, de a vakcinák hosszútávú hatásai miatt is bizonytalan vagyok. Anya oltáspárti, apa oltásellenes,de már csak ma meg holnap lehet regisztrálni. És egyre jobban félek ettől az egésztől... (16L)

2021. máj. 6. 17:46
 1/6 anonim ***** válasza:
23%
vénásan egy kis kroki de azon kívül a szervezetem képtelen befogadni mást
2021. máj. 6. 17:49
 2/6 anonim ***** válasza:
30%

Én nem. Nem azért mert félek attól hogy mi van az oltásban, illetve a covidtól se mert én átestem rajta fél éve és semmi bajom nem volt, hanem azért mert hibásak a dokumentumaim és minden ilyen hivatalos dolognál csak a gond van vele, magyarázkodni kell és nekem nem hiányzik ez. Ha ez nem lenne akkor szerintem beadatnám, mert koncertekre meg edzőterembe csak úgy lehet járni, de mondjuk én ezekre apummal járok és ha a szülőnek van akkor a 18 év alatti gyereknek nem kell, mert elvileg mindenki védett ott ahova bemennek ezért a szülő dönthet úgy hogy beengedi a gyereket. Nekem a mamám megkapta, szóval már nem féltem. Eddig maszkkal jártam hozzá.

16/F

2021. máj. 6. 17:54
 3/6 anonim válasza:
48%
17/L vagyok, kissé én is tartok a Covid-tól, ismerősök körébe történt pár haláleset miatta. Szerencsére eddig a családom még megúszta a vírust, illetve már majdnem mindenki megkapta a 2.oltását már csak én vagyok és öcsém, aki oltatlan. Kb egy hónapja regisztráltam én is, ha minden igaz hamarosan meg is kapom a vakcinát. A keleti vakcinákkal szembe elég szkeptikus vagyok, Pfizer és Moderna "párti" vagyok, de még kiskorúak körébe tartozom, tehát csak Pfizert kaphatok. Igazából a vírus elején nem voltam az oltás mellett, de ahogy telt az idő beláttam, hogy nem igazán van más megoldás,és ez a sok mutáció is eléggé aggasztó. Főleg, hogy a fiatalok körébe is nőtt a halálesetek száma. Tehát igen, kérdésedre válaszolva beoltatom magam, habár utálom a tűt és már az oltás gondolatától is rosszul vagyok, remélem hamar túl esek rajt, mellékhatások nélkül. :'D
2021. máj. 7. 16:56
 4/6 kerii_bogii válasza:
49%
Nem! Rettegek a tűktől, ha valami kötelező, azt el kell viseljem, de hogy én magamtól elmenjek, isten ments!
2021. máj. 8. 02:30
 5/6 anonim ***** válasza:
31%

Igen, beoltatom magam. Eléggé félelmetes következményei vannak a betegségnek, tavaly októberben átestem rajta enyhe tünetekkel, viszont azóta szédülök és undorító fantom szagokat érzek, de ennél durvább utóhatások is vannak. Szerintem ha újra elkapnék vmi mutációt, súlyosabb lenne, több barátomnak is az volt.

Az oltás következményeitől nem tartok, más oltasok/gyógyszerek körül bezzeg ekkora felháborodás/összeesküvés-elmélet gyártás nincs.

17/l

2021. máj. 10. 19:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Vannak olyna ismerőseim, akik 16-18 közöttiek, és mind békésen, dalolva, rózsaillatút pukizva (mert csak illatosat pukiznak!) egyetért abban, hogy oltatni fontos, hiszen 16-17 évesen már döntésképesek, mint a nagykorúak, nyilvánvalóan.

Vagy éppenséggel a szüleik engedélyezik nekik, és minden szülő tökéletesen gondolkodik és rózsailletút pukizik. Én viszont tökéletelen vagyok és büdös is akkor már, szerintem.

!

AZ OLTÁSOK MIND TÖKÉLETESEK, hiszen sebtiben fejelsztették ki azokat. :)

_

A szakmai indoklásom az, hogy CSAK. Mert csak.

Az a szakember, aki mást mond, az "flúgos" - ezt nem én fogalmaztam meg, hanem tisztelt Boldogkői Zsolt orvosprofesszorúr, a tv-s nyilatkozatában.

Bár nem szabad idéznem a tévés riportot a ypoutube-ról, mert itltja a szabályzat, ezért nem linkelem be, habár az bizonyítaná, na de hát nem értem. Persze h nem értem, hiszen butácska vagyok!

A lényeg, hogy tökéletes az összes oltás, ezért bárki számára meggondolandó,

hiszen nincs apartheid,

nincs hátrányos megkülönböztetés, a védettségi igazolvány által sem,

és nincs fasizmus sem a kovid intézkedések miatt sem.

Az oltások egyszerűen tökéletesek! :) Vagy tévedek?

Hát... nem vagyok tévedhetetlen... Nem tudom.

Ezt a válaszomat is jó szándékból írtam, cinizmustól mentesen, pártatlanul, habár pártolom az oltásokat mérhetetlenül de hú de nagyon, tehát páratlan vagyok. Tisztelettel.

2021. máj. 11. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!