Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Aki beoltatja magát, miért...

Aki beoltatja magát, miért fél attól, aki nincs beoltva?

Figyelt kérdés
Hiszen eleve védve lesz. akkor meg miért fél attól az embertől, aki nincs beoltva?
2021. febr. 10. 07:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Én egyszer elkaptam a vírust, tehát van immunitásom. Az hogy miért fél inkább a média hatása. Én jobban félek az oltás mellékhatásaitól, mint a vírustól.
2021. febr. 10. 08:01
 2/12 anonim ***** válasza:
50%
Az oltás nem véd a fertőzés ellen, és a fertőzés továbbadása ellen sem. Azt ígérik, hogy ha elkapod a vírust, nem lesz olyan súlyos a lefolyása. De havonta alakulnak ki új mutációk, a Modernával való oltást abba is hagyták, mert a dél-afrikai vírus ellen (ami már itt van Ausztriában is) hatástalan.
2021. febr. 10. 08:04
 3/12 anonim ***** válasza:
63%
Mert beszpta azt a sok xart, amit a média összehazudik és mert azt hiszi, hogy az oltatlan vagy az oltásellenes az ellenség, pedig nem!
2021. febr. 10. 08:05
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha önkéntes az oltás, akkor minek a korlátozások?

Vagy amíg nem oltatja be magát x%, addig marad minden, ahogy eddig örök időkre?

Vagy egy bizonyos csoportnak megérte tönkretenni a konkurenciát a turizmusban, vendéglátásban, mert most azokat olcsón fel lehet vásárolni és monopolhelyzet lesz ezekben az ágazatokban? Honnan is veszi ez a csoport a forrásait?

2021. febr. 10. 08:09
 5/12 anonim ***** válasza:
65%

Mert attól fél, hogy ha nem oltat mindenki, akkor örök korlátozások lesznek és nem lesz több bulika.

Mi a garancia, hogy nem jön egy újabb pándémia s nem e lesz kötelező a havonkénti újraoltakozás?! Most, hogy látják, milyen könnyű a birkákat megfékemlíteni, bármit kitalálhatnak még!

2021. febr. 10. 08:15
 6/12 anonim ***** válasza:
62%
Mert ezt mondta neki a TV, ami ugyebár mindíg igazat mond, tehát ha azt mondja, akkor azt kell elhinni.
2021. febr. 10. 10:01
 7/12 anonim ***** válasza:
60%
Mert irigy, lusta és mindent mástól vár.
2021. febr. 10. 11:23
 8/12 anonim ***** válasza:
34%

Nem értem miért kell minden nap feltenni ezt a rendkívül provokatív kérdést valakinek.

Én beoltattam magam, de nem félek senkitől azért, mert nincs beoltva. Mindenki számára felfogható, hogy enélkül a korlátozásokat nem oldják fel.

Továbbá a fenti hozzászólóknak üzenem, hogy nem azért oltattam be magamat, mert a "TV-ben ezt mondták", képes vagyok magam is döntést hozni, de természetesen megértem, ha valaki nem tudja elfogadni az én és a hozzám hasonlók gondolkodását, de akkor vegyétek ezt figyelembe akkor is, amikor orvoshoz mentek valamilyen betegséggel, hiszen a gondolkodásunk hasonló lesz abban a helyzetben is. Aki ebben a kérdésben okosabbnak gondolja magát, az vélhetően más betegségeket is jobban ismer és jobban képes róla gondolkodni.

2021. febr. 10. 14:47
 9/12 anonim ***** válasza:
26%
Rendkívül sértőnek tartom mind magamra, mind más, a biológiai és/vagy orvostudományokban jártas ember számára azt, amikor az internetről, bizonytalan forrásokból tájékozódó emberek próbálják megmagyarázni nekünk azt, amit éveken keresztül tanulunk.
2021. febr. 10. 14:51
 10/12 anonim ***** válasza:
14%
Ez nem félelem kérdése. A társadalmi felelősségvállalás része, hogy az oltásllenes hülyéket is meg kell védeni az oltásellenes hülyéktől még ha ezt maguktól nem is érik fel ésszel.
2021. febr. 10. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!