Én egyszer elkaptam a vírust, tehát van immunitásom. Az hogy miért fél inkább a média hatása. Én jobban félek az oltás mellékhatásaitól, mint a vírustól.
2021. febr. 10. 08:01
2/12 anonim válasza:
Az oltás nem véd a fertőzés ellen, és a fertőzés továbbadása ellen sem. Azt ígérik, hogy ha elkapod a vírust, nem lesz olyan súlyos a lefolyása. De havonta alakulnak ki új mutációk, a Modernával való oltást abba is hagyták, mert a dél-afrikai vírus ellen (ami már itt van Ausztriában is) hatástalan.
2021. febr. 10. 08:04
3/12 anonim válasza:
Mert beszpta azt a sok xart, amit a média összehazudik és mert azt hiszi, hogy az oltatlan vagy az oltásellenes az ellenség, pedig nem!
2021. febr. 10. 08:05
4/12 anonim válasza:
Ha önkéntes az oltás, akkor minek a korlátozások?
Vagy amíg nem oltatja be magát x%, addig marad minden, ahogy eddig örök időkre?
Vagy egy bizonyos csoportnak megérte tönkretenni a konkurenciát a turizmusban, vendéglátásban, mert most azokat olcsón fel lehet vásárolni és monopolhelyzet lesz ezekben az ágazatokban? Honnan is veszi ez a csoport a forrásait?
2021. febr. 10. 08:09
5/12 anonim válasza:
Mert attól fél, hogy ha nem oltat mindenki, akkor örök korlátozások lesznek és nem lesz több bulika.
Mi a garancia, hogy nem jön egy újabb pándémia s nem e lesz kötelező a havonkénti újraoltakozás?! Most, hogy látják, milyen könnyű a birkákat megfékemlíteni, bármit kitalálhatnak még!
2021. febr. 10. 08:15
6/12 anonim válasza:
Mert ezt mondta neki a TV, ami ugyebár mindíg igazat mond, tehát ha azt mondja, akkor azt kell elhinni.
2021. febr. 10. 10:01
7/12 anonim válasza:
Mert irigy, lusta és mindent mástól vár.
2021. febr. 10. 11:23
8/12 anonim válasza:
Nem értem miért kell minden nap feltenni ezt a rendkívül provokatív kérdést valakinek.
Én beoltattam magam, de nem félek senkitől azért, mert nincs beoltva. Mindenki számára felfogható, hogy enélkül a korlátozásokat nem oldják fel.
Továbbá a fenti hozzászólóknak üzenem, hogy nem azért oltattam be magamat, mert a "TV-ben ezt mondták", képes vagyok magam is döntést hozni, de természetesen megértem, ha valaki nem tudja elfogadni az én és a hozzám hasonlók gondolkodását, de akkor vegyétek ezt figyelembe akkor is, amikor orvoshoz mentek valamilyen betegséggel, hiszen a gondolkodásunk hasonló lesz abban a helyzetben is. Aki ebben a kérdésben okosabbnak gondolja magát, az vélhetően más betegségeket is jobban ismer és jobban képes róla gondolkodni.
2021. febr. 10. 14:47
9/12 anonim válasza:
Rendkívül sértőnek tartom mind magamra, mind más, a biológiai és/vagy orvostudományokban jártas ember számára azt, amikor az internetről, bizonytalan forrásokból tájékozódó emberek próbálják megmagyarázni nekünk azt, amit éveken keresztül tanulunk.
2021. febr. 10. 14:51
10/12 anonim válasza:
Ez nem félelem kérdése. A társadalmi felelősségvállalás része, hogy az oltásllenes hülyéket is meg kell védeni az oltásellenes hülyéktől még ha ezt maguktól nem is érik fel ésszel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!