Ma megkaptam az orosz vakcinát és ez normális?
Figyelt kérdés
Beadták nagyon gyorsan haladt a sor nem is kellet ott maradni egyből papir gyere majd az idopontra a 2.ra.
Na mind1 beadas utan hanyingerem lett amit ugye nem tudtam jelezni mert gyorsan kipateroltak.
Szerencsere mas tunet nem volt.
Igy bemerjem adatni a masodikat vagy mar akkor mondjam hogy hanyingerem volt?
2021. máj. 5. 21:58
11/12 anonim válasza:
Engem jobban megviselt a sputnik mint maga a covid, amin egy hónapja estem át. 3 napja kaptam meg az 1. adag orosz vakcinát, kb másfél napig lázam volt, hidegrázás, rossz közérzet csak feküdtem, de tudatosan kell hozzáállni a dolgokhoz. Egyáltalán nem pánikoltam, féltem, mert tudtam, hogy az immunrendszerem dolgozik és ez normális.
Már semmi bajom nincs azon kívül, hogy a karom az oltás helyén nyomásra érzékeny, majd az is elmúlik.
12/12 anonim válasza:
5 perc alatt nem lehetett semmiféle tüneted, addigra még talán meg sem kezdődik a befecskendezett anyag felszívódása az izomból. Szerintem csak túlizgultad a dolgot, ezért volt hányingered. Sportolóknál is előfordul a meccs kezdete előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!