Ma megkaptam az orosz vakcinát és ez normális?
Figyelt kérdés
Beadták nagyon gyorsan haladt a sor nem is kellet ott maradni egyből papir gyere majd az idopontra a 2.ra.
Na mind1 beadas utan hanyingerem lett amit ugye nem tudtam jelezni mert gyorsan kipateroltak.
Szerencsere mas tunet nem volt.
Igy bemerjem adatni a masodikat vagy mar akkor mondjam hogy hanyingerem volt?
2021. máj. 5. 21:58
2/12 A kérdező kommentje:
Mert olvastam hogy ritka mellekhatas.
De ugyvoltam vele amig nem hanyok meg nem szedulok addig minden okes 😂
2021. máj. 5. 22:02
3/12 anonim válasza:
Nem stresszeltél rá? Én azt mindig utólag érzem, pont hányinger meg hasonlók formájában.
4/12 A kérdező kommentje:
Lehet. Mert kozbe elgondolkoztam hogy igazabol nem is akartam csak a kartya miatt 😂😂 de utanna jottem ra hogy nem nagyon jarok olyan helyre ahova pont kell.
2021. máj. 5. 22:42
7/12 anonim válasza:
Mi az, hogy gyorsan kipateroltak? 20 percet ott kell utána várni eleve.
8/12 anonim válasza:
Már csak 20 percet?
A kártya miatt 🤦♀️
9/12 A kérdező kommentje:
5 perc utan megkaptam a papirt hogy mehetek isten hirevel. Amint beadtak az oltast ra fel percre mar fentvolt az Essztn a papir h fel ora alatt nem tortent semmi se…
2021. máj. 7. 22:41
10/12 A kérdező kommentje:
Igen csak a kártya miatt kell. 😂😂
Ugyanis nem kötelező az oltas de ha nincs akkor nem mehetek akárhova.
2021. máj. 7. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!