Védettek (2x oltottak), ti féltek az oltatlanoktól?
Fèlni?
Esetleg attól félek milyen sötét lehet az aki oltás ellenes.
Nem is azt ítélem el aki nem oltatta be magát, hanem azt aki hangosan ellenzi és mindenki helyett jobbnak gondolja magát és mindenkit győzködni akár arról miért ne oltsa magát senki. És úgy próbálja az embereket győzködni,hogy nincs is szakèrtelne a témában. Na az ilyen emberektől fèlek. Mert belèm állnak és megaláznak, kicikiznek és elítèlnek. Ezt veszélyesnek tartom,hogy olyan ember próbál hatást gyakorolni más emberekre akinek nincs kompetenciája ebben. Ès ártatlan butácska emberek bedölnek nekik,hisznek nekik...ne már.. miért nem az orvosokra hallgatunk akik tíz évig tanulják alaphangon a szakmájukat.
Pedig én tiszteletben tartom mindenki döntését sose győzködtem senkit.,max anyukámat páromat úgyi,hogy kutakodtam a témában, gyógyszerèszek, orvosok írásait olvasgattam és megmutattam nekik. Felidézten az egyetemen szerzett tudásomat ( vírusokról, immunázálásról is volt nekem tantárgyak)
De nem is én hatottak rájuk,hanem anyukám a saját orovosától érdeklődött. Párom pedig olyan jön tud angolul,hogy saját kis kutató munkába kezdett. Statisztikai adatokat elemezgetett. Büszke vagyon ráz,mert semmi köze nincs a természettudományokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!