Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Védettek (2x oltottak), ti...

Védettek (2x oltottak), ti féltek az oltatlanoktól?

Figyelt kérdés
Ha igen miért, milyen módon tartjátok elképzelhetőnek, hogy ártani tudnak nektek?
2021. máj. 5. 16:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
39%

Jelenleg sehol nem alkalmaznak gyengített koronavírust tartalmazó vakcinát. :)

2021. máj. 5. 17:07
 12/24 anonim ***** válasza:
54%
Azt látni kéne, hogy az az időszak már régen elmúlt amikor a védőoltás védett, mert nem erre a vírus törzsre fejlesztették ki amivel mostanában az emberek fertőződnek. (gondolok itt angliai-, indiai-, tököm tudja milyen mutánsra). Az továbbra is igaz, hogy a súlyos lefolyást attól még megelőzi. Tehát mindenki egyedül saját magát védi és nem egymást. Akkor mire fel félne bárki azoktól aki nincs beoltva? Hiszen az az ember pontosan ugyan akkora eséllyel fertőződik meg mint te, csak max lehet, hogy nála súlyosabb lesz a lefolyás.
2021. máj. 5. 17:09
 13/24 anonim ***** válasza:
57%

"Mivel az oltottak eleve az oltásal le gyengített covid-19 virust hordoznak,"

Amikor a tudatlanság nagy arccal párosul...

2021. máj. 5. 17:13
 14/24 anonim ***** válasza:
43%

Ha lenne a családodban olyan (mint nekem), aki kínjában fetrengett a kórházi ágyon, vagy ha lenne a családodban orvos (mint nekem), aki gyógyítja őket a kórházban, - akkor a fenti válaszolók egészen másképp néznének a veszélyre.

Nem kívánom senkinek ezt a nyavalyát, pedig egyesek megérdemelnék. Emberek, gondolkozzatok!!! Nem kell minden mutációra külön vakcina!

2021. máj. 5. 17:34
 15/24 anonim ***** válasza:
64%
#12, ez tévedés. Valóban különböző mértékben védenek az egyes mutációk ellen a vakcinák, de nem igaz, hogy a megfertőződéstől egyáltalán nem. Sőt, nem is föltétlenül csökken a vakcinák hatása.
2021. máj. 5. 17:40
 16/24 anonim ***** válasza:
54%

Nem, leszarom oket.

Szerencsere kozvetlen csaladi, barati koromben mindbeki oltott, csaladi vallalkozasunk van, tobbi ember nem erdekel.

2021. máj. 5. 18:37
 17/24 anonim ***** válasza:
Szóval Téged csak önmagad érdekeled? Szép jómadár vagy! Nehogy gyereked legyen!
2021. máj. 5. 19:03
 18/24 anonim ***** válasza:
37%

Hat ne haragudj, aki nem oltatja be magat, azzal en miert foglalkozzak?

En beoltattam magam, aki nekem fontos szinten.

Miert kene foglalkoznom azzal aki ezt nem teszi meg?

Biztos, hogy nem lesz gyerek.

2021. máj. 5. 19:07
 19/24 anonim ***** válasza:

Kedves #16-os!

Bocsánatot kérek, mert félreértettelek. Úgy értelmeztem (tévesen), hogy Te nem oltattad be magad és nem törődsz másokkal.

A #17 alatt ért megjegyzésem ne vedd (ne vegye senki) figyelembe.

2021. máj. 5. 19:14
 20/24 anonim ***** válasza:
26%
Nem félek tőlük, de mélységesen elítélem őket.
2021. máj. 5. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!