Miért van a pfizer meg a moderna oltás ennyire felhypeolva?
#12: Ugyan nem tőlem kérdezted, én a 9-es válaszoló vagyok. Itt a legnagyobb probléma az az, hogy a lopás érdekében ártanak az embereknek.
A Sinopharmot a 18-59 éves korosztályban, egészségeseken tesztelték, illetve olyan embereken, akiknek stabilan, karbantartott egészségügyi problémájuk volt, Kínában őket oltották vele, és az alkalmazási iratban is ez szerepel. Persze tudom, ez nem jelenti azt, hogy idősekre veszélyes, vagy hatástalan lenne, de erre egyszerűen nincs adat.
Erre a mi drága politikusaink úgy gondolták, ők jobban értenek hozzá, mint az oltás fejlesztői, és elkezdték adni idöseknek (80 éven felülieknek is!), és betegeknek is. És be kell látni, ez azért már kimeríti a veszélyeztetés fogalmát.
Ezeken felül viszont a 60 alattiaknál, akiket az eredeti alkalmazási leirat nem zár ki, a who szerint is valóban hatásos, és biztonságos.
#16: az Pfizernek nagyobb a vérrög kockázata, mégsem reklámozza senki.
Amúgy a covid fertőzésnek is van vérrög kockázata, ez az immunreakció része sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!