Hogyan tudnék mindenképpen Pfizer oltóanyagot szerezni a héten?
Figyelt kérdés
Nem vagyok oltásellenes, de főleg a Pfizerben bízom, ezt is szeretném beadatni. Mivel 27 éves vagyok, ezen a héten valószínüleg nem engem oltanának. Ugyanakkor mégis jó lenne, ha sorra tudnék kerülni, mert jövőhéten munka miatt vissza kell utaznom külföldre. Hallottam, hogy sokszor marad a nap végén vakcina, így van, akit soron kívül is beoltanak. Mit javasoltok az én helyemben? Hívjak fel oltópontokat? Háziorvosom csak kínaival tudna beoltani.2021. máj. 5. 00:06
1/11 anonim válasza:
Van egy "megmaradt vakcina riadólánc" nevű csoport a facebookon. Abba szerintem érdemes lehet belépned, sok hasznos információ szokott lenni ezzel kapcsolatban. Bár ahhoz nagy szerencse kellene hogy ezen a héten tudj szerezni valahogy, de sok sikert!
2/11 anonim válasza:
Attól függ mennyit vagy hajlandó fizetni érte
3/11 anonim válasza:
Eü dolgozó rokonod nincs?
Rajta keresztül is lehet szerezni.
4/11 anonim válasza:
Körülbelül sehogy, most még azok se kapnak, akik orvosi okból csak Pfizert kaphatnának, nem hiszem hogy most fogják azokat hívni rá, akik simán csak válogatósak.
5/11 A kérdező kommentje:
Van orvos ismerosom, de ez nem ilyen egyszeru.
2021. máj. 5. 11:11
6/11 anonim válasza:
A mi kórházunkban egyszerű volt, viszont korlátozott számban állt rendelkezésére rokonoknak adható oltóanyag. Amint kiírták jelentkezni kellett és pár napon belül megkapták.
A férjemnek kértem, távolabbi hozzátartozókat nem tudom oltanak-e.
7/11 anonim válasza:
Én 1 nap alatt intéztem magamnak Pfizer vakcinát oltóponton.
8/11 anonim válasza:
Ha tartósan külföldön dolgozol, akkor ott kérjed az oltást, hiszen a második adagot kb 1 hónap után kapod meg vagy arra külön visszajönnél? Meg hát átlagpolgárként (eü ok nélkül) külföldön amúgy is sokkal jobb eséllyel kapsz Pfizert, mint Magyarországon, saját tapasztalat!
9/11 A kérdező kommentje:
másodikra biztosabban lenne időpont. Ismerős9mnek is rögtön megmondták a következő dátumát. 8) te hol kaptál Pfizert? Én Csehországban dolgozom, mivel még nincs helyi taj kártyám, és nem vagyok 60+-os így nem kapnék egy ideig.
2021. máj. 5. 15:29
10/11 anonim válasza:
Ez érdekes, szerintem ha legálisan bejelentve dolgozol, akkor elvileg benne kell hogy legyél a cseh TB rendszerben, mint oltásra jogosult. De persze lehet hogy ott ez máshogy müködk, én Lengyelországban kaptam rögtön miután életkor alapján jogosult lettem rá (jelenleg 30évnél idősebbek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!