Be adassam e az oltást vagy ne?
Sziasztok!
Igazából úgy vagyok vele,hogy be is oltatnám magam meg nem is. Volt már covidos ismerősöm aki tényleg beteg volt tőle, de viszont a családomban ketten is meghaltak oltás után.
Én magam is átestem rajta tünet mentesen.
Félek, mert olyan sokan mondják, hogy az oltás mellékhatása komoly veszéllyel jár, és lehet hálált is okoz .
Esetleg aki,tud több információt vagy tapasztalatot, vagy EÜ.-ben jártas, netán első kézből van valami tudása róla, az kérem írja le.
Köszönöm!
#9 segítek. :)
"a családomban ketten is meghaltak oltás után"
OLTÁS UTÁN. Egy szóval nem írta, hogy az oltás miatt. Viszont teljesen érthető az aggodalma.
12.-re.
Aha...
Nagybátyám meghalt miután kivették az egyik veséjét. 20 évvel később, autóbalesetben.
Mindegyik IS.
A hatásosság alapján amúgy a Pfizer. (és Moderna)
Amúgy ebben a helyzetben én is paráznék. Mert hiába vagyok matematikus, hiába tudom, hogyan működik a valószínűség, hogyan alakul ki a statisztika, hogyan kell veszélyeket becsülni, az emberre akkor is erősen hatnak a közelében történő események. Hiába tudom, hogy nem a családom 5-10-15 fős kis mintájából kell kiindulni, hanem sokkal biztosabb a százmilliós hivatalos adatokat figyelembe venni.
Kérdező, az a legjobb vakcina, amit a leghamarabb megkapsz. Meghalni a te korodban nincs nagy esélyed se a koronavírustól, ha elkapod, se a vakcinától. De a fertőzésnek sajnos szövődményei, súlyos maradandó hatásai lehetnek. Szóval jobb, ha mielőbb védetté teszed magad.
17.-nek.
Igen! >:) 3. vagyok, ezért írtam én is, hogy ne kamuzzon.
Nem kell mindjárt nekiugrani,
százezreket oltanak be hetente,
még szép, hogy ezek közül jó páran meg is halnak,
hogy kb. mennyien, azt a beoltottak és a heti halálozás alapján egy alsós is ki tudja számolni. Az is természetes, hogy ezen emberek többségének vannak családtagjaik, és hogy közülük többen is írnak a gyk-ra.
19.-nek.
Csak az a gond, hogy egyik sem tudja, hogy az oltástól, csak ráfogják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!