Kb. mikor várható az, hogy a nem beoltottak is maszk nélkül mehetnek mindenhova?
Figyelt kérdés
2021. máj. 3. 18:33
13/22 anonim válasza:
Hát mindenki nagyon pozitív. Maszk szerintem még 3 évig nem kerül le semmiről ,az oltottnak is kell majd,de ne legyen igazam. Nem fogják engedni levenni :(
14/22 anonim válasza:
Olyan nincs h nem fogják engedni,olyan van h hagyjuk h ránkerőltessék ,ha a többség levenné ,nem tudnának mit csinálni velünk,de a birkák már csak ilyenek...
15/22 anonim válasza:
Soha. Nemsokára már a sárga csillagot is viselniük kell az oltatlanoknak, nem csak a maszkot.
16/22 anonim válasza:
Ha lehet én most sem hordom sehol. A boltba felhúzom, de az orromra ott is csak akkor, ha lát a biztonsági őr.
Szeretném már elkapni ezt a rohadt nyavalyát, hogy legyen igazolványom oltás nélkül, de valahogy sehogy sem sikerül.
19/22 anonim válasza:
Aug közepe, most olvastam a lakájmédiában.
20/22 anonim válasza:
2025 március, addig fog tartani a vírus mizéria. Addig minden embert legalább 22x fognak beoltani, addig míg egy bizonyos % alá nem fog menni a létszámunk. Közben bevezetik globálisan a "zöld útlevelet", Claus S. és bandája, pedig nagyon fog örülni ennek, hogy mennyi birka van/volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!