Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mikorra várható a következő...

Mikorra várható a következő adag Pfizer vakcinaszállítmány?

Figyelt kérdés
Nemrég beszéltem meg egy orvos ismerősömmel, hogyha jön a következő adag akkor soron kívül beolt, ezért érdekelne, hogy az mikor várható. Ha valaki tudja Moderna mikor jön az is érdekele.

2021. ápr. 26. 19:07
 1/10 anonim ***** válasza:
21%
Most a kinait meg az Astrat toljak.. szerintem jo ideig nem jon
2021. ápr. 26. 19:16
 2/10 A kérdező kommentje:
Nincs errő semmilyen dokumentum akár az eu valamelyik weboldalán?
2021. ápr. 26. 19:18
 3/10 anonim ***** válasza:
38%
Kormanyunk mennyit rendelget attol fugg
2021. ápr. 26. 19:35
 4/10 A kérdező kommentje:
3. Meg van rendelve 19 millió az a kérdés mikor jön.
2021. ápr. 26. 19:38
 5/10 anonim ***** válasza:
83%

Minden héten jön. Kedden szokott, mostanában szállítmányonként körülbelül 250 ezer. Azt, hogy ezt mikorra osztják szét az orvosok közöt, és a tiédhez jut-e és mennyi, senki emberfia nem tudja előre. Ráadásul mindig kitalálnak valamit, mármint a kormány, hogy hová dugdossák el a Pfizert, most pl. félre akarnak tenni belőle a 16-18 évesek oltására.

Külön öröm számomra, hogy tájékozódnod nehéz, de protekcióval előretolakodni van eszed (ha jól értelmezem).

Az ilyenek miatt is tolódnak az oltásom utáni terveim, pedig én nem egy szaros mozizás vagy hasonló miatt várom, és annyira nem is érek rá, de türelmesen várom a soromat. A becsület nem kifizetődő, gondolom én vagyok a hülye.

2021. ápr. 27. 09:18
 6/10 anonim ***** válasza:
11%

Figyeld a kormány facebook oldalát, ott minden szállítmányról beszámolnak.

Pl ma hajnalban 480ezer adag sputnyik jött.

2021. ápr. 27. 11:34
 7/10 A kérdező kommentje:

Próbáltam tájékozódni, de leginkább a kínairól és az oroszról írnak a hírekeben.

Amúgy köszönöm, hogy szóltál, hogy keddenként jön.

2021. ápr. 27. 11:57
 8/10 anonim ***** válasza:
83%

Hát, szívesen. Jó hír: ma még több jött, 355 ezer.

[link]

Meg lehet találni az információt, csak nem igazán a kormányoldalakon, mert ott a keleti hátsókat nyalják, és egyébről tájékoztatni nincs idejük. A Pfizerről kussolás van, meg minden hülye indokkal félreteszegetik, nehogy ne a kínai és az orosz vakcina "mentse meg" a népet.

2021. ápr. 27. 14:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Én május végére kaptam a második oltás időpontját, április közepén oltottak Pfizerrel. Bízom benne, hogy nem jön az, hogy "a Pfizer kifogyott, <tetszőleges vakcina> nem is volt!" (Bocs.)
2021. ápr. 27. 21:39
 10/10 anonim ***** válasza:
71%
Májusban jön 1,3 millió adag Pfizer.
2021. ápr. 28. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!