Astrazeneca vérrög?
Én ugyan már 37 vagyok, de nem képződött tőle vérrögöm :)
Pici láz meg némi fájdalom volt utána egy napig, ennyi.
Én is ezen gondolkodom, én fogamzásgátlót szedek és volt régebben nőgyógyászati problémám, de az életmódom meg eléggé aktív, úgyhogy hajlok rá, hogy elfogadjam.
Anyukám ezt kapta 2-es típusú cukorbetegséggel 61 évesen, stresszes a munkája miatt, így a vérnyomása is inkább magasabb, van rá gyógyszere, és ő jól van, ha számít, tudom, nem az a korosztály érdekel, de hátha segít a döntésben ez az infó is.
35 éves nőként kaptam. Egy napig lázas voltam, 2-3 hétig fájt a fejem, csak enyhén, de aggasztó volt. Szerencsére már elmúlt. Nem lett tőle komolyabb bajom.
Nagyon ritkán fordul elő a vérrög képződés az oltás miatt, és a többi után is előfordult, csak az Astrazenecát le akarják járatni. Igyál sok folyadékot az oltás utáni napokban!
A covid fertőzés kifejezetten gyakran okoz vérrög képződést, úgyhogy sokkal nagyobb biztonságban leszel a vakcinával, mint anélkül.
Itt a gyakorin meg a facebook-on mindenkinek van legalább 3-4 ismerőse, aki belehalt, ezekkel nem kell foglalkozni.
Magyarországon a kb fél millió Astrazenecával oltott közül tízes nagyságrendben fordult elő vérrög képződés, egy kis részük halt bele, ezek a tények.
Én is szedem a fog. gátlót.
Mindenképp azért beszélek majd az oltóorvossal ezekről.
Amúgy nincs semmi betegségem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!