Lesz akkora átoltottság, hogy nyissanak mindenkinek?
Mielőtt nekem estek: Én be vagyok oltva, még a fokozatos nyitással is egyet értek, sőt, ezzel az új rendelettel se lenne semmi bajom, ha csak egy fokozat lenne, és rá x időre kinyitnának mindenkinek.
Konkrétan az érdekelne, hogy ebben az évben már nem mehetek bulizni, állatkertbe, éttermekbe az oltatlan barátaimmal? Hallottam valami pletykát 50.000-es átoltottság utáni nyitásról, ti mit hallottatok?
Hát az igencsak messze van még, hogy napi 50 legyen az esetszám. Szerintem amíg 70%-os átoltottság nincs meg amit szeretnének, addig marad a kártyás rendszer. Az engem speciel nem izgat, felőlem maradjon, csak engedjenek mindenkit visszatérni a rendes munkájába!!! Ez, a megélhetés azért úgy gondolom előbbre való mint hogy az oltatlanok szabadon mehessenek moziba.
Az aktív fertőzöttek drasztikus csökkenése, mondjuk min. 4 jegyű száma meg még több hónap szerintem, mire lemegy. Ha lemegy amnyira Az 50-100 ról nem is beszélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!