erre senki nem tudja a választ. kutatók, virológusok, orvosok is csak találgatnak. ráadásul mutálódik is.
2021. febr. 23. 16:02
3/14 anonim válasza:
Akkor lesz nyitás, ha Orbán megálmodja az időpontot.
2021. febr. 23. 16:03
4/14 anonim válasza:
Átoltottság? Szerintem 1-2 év, viccen kívül. Se oltási kedv, se elegendő vakcina nincs. Én huszonéves egészséges fiatal vagyok, regisztráltam oltásra, de kételkedek hogy idén megkapom.
Nyitás előbb lesz szerintem.
2021. febr. 23. 16:38
5/14 anonim válasza:
Nyitás előbb.
Átoltottság 2 év minimum, de inkább több mint kevesebb.
2021. febr. 23. 18:08
6/14 anonim válasza:
Amíg a körzeti orvosok is csak egyesével kapják a vakcinás üvegcséket, addig semmi biztatót nem lehet mondani.
2021. febr. 23. 20:31
7/14 anonim válasza:
24 éves vagyok, és nem fogok sorra kerülni egy darabig. Sajnos
2021. febr. 25. 10:49
8/14 anonim válasza:
Ma olvastam két cikket. Az egyik arról szólt hogy a a haziorvosoktol az a visszajelzes jön, hogy a kormány erősen nyomja, hogy oltsanak a kínai vakcinával. A másik cikkben azt írták, hogy 5 millió kínai vakcinát vásárolt a kormány és ettől várják az átoltottságot. Ahogy följebb írták én is azt látom, hogy nincs oltási kedv, főleg nem a kínai vakcinára (amiből viszont a legtöbb lenne).
Úgyhogy szerintem se lesz átoltottság egyhamar, viszont nyáron, kiindulva az előző nyárból, én biztos vagyok benne, hogy lesz valamennyire nyitás.
2021. febr. 25. 11:00
9/14 anonim válasza:
:( meg mindig sötétség van az emberek fejében. Amit nem látnak az nem létezik. Azok ellenzik a legjobban az oltás akiknek alapból fingjuk nincs róla mi az hogy virus
2021. febr. 25. 12:29
10/14 anonim válasza:
Úgy vagyok vele, hogy aki be van oltva az mehessen étterembe, moziba, színházba stb. Muszáj, mert tönkre megy itt mindenki. 23 vagyok, úgyhogy ki tudja mikor kerülök sorra, de inkább menjen ilyen helyekre, aki megteheti. Viszont sajnos ez így nem tudom mennyire lehetséges, mert a sok buta vírustagadó lázongana és képesek lennének erőszakkal beülni ide-oda, ez a vízióm. Úgyhogy a valóságban élve szerintem jövőre fognak kinyitni. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!