Második Sputnyikot megkapottak, hogy érzitek magatokat?
Sziasztok!
Tegnapelőtt kaptam meg a második sputnyikot. Az elsőnél voltak oltási reakcióim, első nap nagyon rossz volt, második nap már csak a karom fájt és fáradékony voltam.
A másodikra már fel voltam készülve, viszont meglepetésemre jól voltam, tudtam dolgozni, nem tört rám a fáradtság stb. Ma (oltás után második nap) szintén jól érzem magam, és kedvem támadna egyet bicajozni, de nem tudom, hogy "szabad-e". Kellene még pihenni és nyugton maradni?
Köszönöm az építő jellegű válaszokat!
28/N
Ha jól érzed magad, szerintem nyugodtan kimehetsz biciklizni, baj nem hiszem, hogy lenne belőle :)
Én múlt szombaton kaptam a másodikat, aztán hajnalban annyira rosszul voltam, mint még soha életemben (40 fok körüli láz), meg még a karom is napokig fájt és másnap is használhatatlan voltam. Nem gondoltam volna, hogy közel 20 évesen ennyire hazavág majd :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!