Csak engem háborít fel a tegnapi tömees Pfizeres oltakozás?
Figyelt kérdés
Betegségem révén, sajnos Pfizert vagy Modernát kaphatok. Jelenleg egyikből sem volt raktáron, ma pedig hiába vártam ki a sort, sajnos nekem már nem jutott. Ehhez képet teljesen egészséges fiatalok lenyúlták az oltóanyagot, miközben nekik csak a bulizáshoz kell a vakcina.
Szerintetek mikor lesz a következő száálítmány?
2021. máj. 1. 01:38
71/81 anonim válasza:
Nagyon jól tudta, hogy pénteken 0 órakor mennyi volt és hogy a 100 Pf mind egy szálig el fog fogyni. Te még hiszel a mesékben?
Inkább azzal foglalkozz, amit a 69-es írt, vagy az már magas?
72/81 anonim válasza:
a 69 hazudik, kötelező volt igazolni a regisztrációt.
74/81 Tepfal válasza:
#72: Engem úgy oltottak be (még két héttel korábban, de szintén nem a hivatalos csatornán), hogy SEMMIT nem ellenőriztek sehol. Kitöltöttem egy papírt és megkaptam az oltást. Végig jelen voltam, amikor az asszisztens az én oltásommal foglalkozott - sehol semmit nem ellenőrzött, nem voltam rajta semmilyen listán.
76/81 anonim válasza:
72-höz: a legtöbb helyen "kötelező volt igazolni a regisztrációt". Ahol én kaptam, ott kötelező volt (az előttem lévő reggel regisztrált, amit még nem dolgozott fel a rendszer, őt el is küldték), Pesten egy másik oltópontra ment ismerősöm, ott is, de valóban hallottam olyan esetről, ahol nem törődtek vele.
77/81 anonim válasza:
Bp, Zeg, Győr, Szhely, Sopron, Eger, csak ahol ismerőst oltottak. Mindenhol igazolni kellett.
78/81 anonim válasza:
69 vagyok, hiába pontoztatok le, meg állítják, hogy hazudok, barátnőm és testvére nem voltak regisztrálva, mégis megkapták 🤷♀️
79/81 Tepfal válasza:
#74-es vagyok: csatlakozom az előttem szólóhoz a lepontozással kapcsolatban, és röhögök rajtatok, mert én odamentem (Vác) és megkaptam párommal együtt mindenféle ellenőrzés nélkül. Mi regisztrálva voltunk, de nem hívtak sehova, és a szemem előtt történt minden adminisztráció, SEMMIT nem ellenőriztek. 10 perc alatt végeztünk mindennel. Ezer kiskapu van ebben a rendszerben, véleményem szerint a fele alkalmatlanságból (képtelenek rendesen megszervezni), a másik fele pedig szándékosan, mikor milyen politikai célok által vezérelve.
80/81 anonim válasza:
79-es
Csak megtudták valahonnan tőletek, hogy kinek adták be, hiszen 2.-at is kell majd adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!