Csak engem háborít fel a tegnapi tömees Pfizeres oltakozás?
Betegségem révén, sajnos Pfizert vagy Modernát kaphatok. Jelenleg egyikből sem volt raktáron, ma pedig hiába vártam ki a sort, sajnos nekem már nem jutott. Ehhez képet teljesen egészséges fiatalok lenyúlták az oltóanyagot, miközben nekik csak a bulizáshoz kell a vakcina.
Szerintetek mikor lesz a következő száálítmány?
#60: Csütörtökön este 87 ezer hiányzott a négymillióhoz, aznap éjjel találták ki, hogy bedobnak 100 ezer Pfizert aznapi időpont foglalással. Miközben péntek estére Orbán beígérte a négymillió beoltottat, és már emiatt napok óta árulták a Fradi meccsre a jegyeket.
Komolyan azt hiszed, ez csak véletlen egybeesés? ;)
Szerintem is felháborító.
A háziorvos ajánlásával, annak ellenére, hogy én elvileg ezt se kaphattam volna meg a betegségeim miatt, de elfogadtam a Sinopharmot, így is túl sokat vártam már a Pfizerre, ami már réges régen járt volna nekem. Veszélyesebb várakozni, ha valaki tényleg beteg és fontos az élete.
Pár napra rá jött a Pfizer osztás lóf@szért egészséges embereknek, teljesen elgurult a gyógyszerem, ritkán vagyok ennyire nagyon dühös.
Kérdező, sajnálom de mi le se vagyunk szarva és ez ellen nem is lehet tenni semmit, kerüld a híreket jó messziről és várd meg otthon, amíg behívnak, különben annyira felb@sz az ideg, hogy még betegebb leszel a végén. Kitartást!
23l
60-es
Te amúgy Orbánnak minden hazugságát így bekajálod máskor is?
Ezt írta: "És nincs köze a 4millához"
De van.
66, lásd 62...
A nem működő eeszt miatt fogalmuk sem volt az oltottak számáról. Akkor is benyögte volna, hogy megvan, ha nincs.
67-es
Látom nem érted. Csütörtök éjszaka pontosan tudták hány beoltott hiányzik a 4M-hez. Segítek:86 E. Ezért kibontottak egy 100 ezres Pfizer ajándékcsomagot, mert azt is pontosan tudták, hogy ez mind elfogy, kínaival meg nem lesz meg. Úgyhogy ne beszélj itt összevissza.
68, és én kajálom be, amit Orbán mond?
Ha nem találja ki a 100ezres csomagot, akkor is bejelenti, hogy megvan a négy millió. Tudod ellenőrizni? Nem.
Pénteken nem tudta ő sem, hol állunk, mert a rendszer, amiben követni tudják, nem működött. Simán úgy jelentette be, hogy fogalma sem volt a valós számról.
De te csak hidd el, hogy azért volt, hogy meglegyen a négy milla.
Azért volt, hogy a hívek tapsoljanak, lám, milyen rendes, soron kívül ad lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!