Van még valahol Pfizer vakcina?
Figyelt kérdés
Akik most voltak Budapesten oltóponton, tudtok olyan helyet, ahol még oltanak Pfizerrel? Vagy van erre valami Facebook oldal?2021. ápr. 30. 18:32
11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Én azt nem értem, bár még nem olvastam utána a miértjének, hogy a gyerekeket miért Pfizerrel oltják? Eddig csak az idősek, a leginkább veszélyeztetettek kaphattak. Most a gyerekeknek adják, akik elvileg fél lábon kiheverik a betegséget is.
2021. máj. 1. 20:59
12/17 anonim válasza:
Eddig egyedül a pfizer nyújtott be kérelmet a gyerekek oltására, ha jól tudom. Gondolom ez az oka.
13/17 anonim válasza:
A többi vakcinát még nem tesztelték annyi gyereken, hogy megbizonyosodjanak róla, hogy biztonságosak (bár szerintem semmi baja sem lesz a gyerekeknek bármelyik vakcinától).
15/17 anonim válasza:
Május 10.-től fognak 16 éven felülieket oltani.
16/17 anonim válasza:
Ja, hogy az gyerekek?
Én azt nem értem miért oltják őket mások ELŐTT? Semmilyen hátrányuk nincs nélküle sem.
17/17 A kérdező kommentje:
Szuper, köszönöm a válaszokat! :)
2021. máj. 3. 18:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!