Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van még valahol Pfizer vakcina?

Van még valahol Pfizer vakcina?

Figyelt kérdés
Akik most voltak Budapesten oltóponton, tudtok olyan helyet, ahol még oltanak Pfizerrel? Vagy van erre valami Facebook oldal?
2021. ápr. 30. 18:32
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Én azt nem értem, bár még nem olvastam utána a miértjének, hogy a gyerekeket miért Pfizerrel oltják? Eddig csak az idősek, a leginkább veszélyeztetettek kaphattak. Most a gyerekeknek adják, akik elvileg fél lábon kiheverik a betegséget is.

2021. máj. 1. 20:59
 12/17 anonim ***** válasza:
Eddig egyedül a pfizer nyújtott be kérelmet a gyerekek oltására, ha jól tudom. Gondolom ez az oka.
2021. máj. 1. 21:05
 13/17 anonim ***** válasza:
A többi vakcinát még nem tesztelték annyi gyereken, hogy megbizonyosodjanak róla, hogy biztonságosak (bár szerintem semmi baja sem lesz a gyerekeknek bármelyik vakcinától).
2021. máj. 1. 21:16
 14/17 anonim ***** válasza:
Hol oltanak gyerekeket?
2021. máj. 1. 21:18
 15/17 anonim ***** válasza:
Május 10.-től fognak 16 éven felülieket oltani.
2021. máj. 1. 22:59
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Ja, hogy az gyerekek?

Én azt nem értem miért oltják őket mások ELŐTT? Semmilyen hátrányuk nincs nélküle sem.

2021. máj. 2. 00:40
 17/17 A kérdező kommentje:
Szuper, köszönöm a válaszokat! :)
2021. máj. 3. 18:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!