Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Vallaljam, vagy varjak meg?

Kerdesekkel teli kérdése:

Vallaljam, vagy varjak meg?

Figyelt kérdés

Lehetosegem van ma elozoleges regisztracio nelkul beoltatni magam a Pfizer vakcinaval

De nagyon vacilalok...

21 eves vagyok, es felek az esetleges szovodmenyeitol, sok negativ dolgot olvastam az utohatasairol

koztuk azt is, hogy meddoseget okoz, ami miatt aggodom, ugyanis a jovoben majd szeretnek csaladot alapitani.

viszont ez, hogy oltas nelkul szinte beleszek zarva a negy fal koze..a gondolattol is depresszios leszek

A kerdesem igazabol az lenne, hogy ha az utolso pillanatig kihuzom ezt az oltas dolgot, ha eleg ember be lesz oltva, megszunnek a korlatozasok, azokkal szemben is, akik nem oltattak be magukat?

nagyon tanacstalan vagyok, te mit gondolsz errol az egeszrol?

2021. ápr. 30. 09:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
16%

örökbe is lehet ám fogadni. állandóan pofáztok a családról, meg hogy nektek kell gyerek, viszont az árvaházakra rá sem néztek. aki nem fogadna el egy árvát a gyerekének, annak nem lenne szabad szülnie sem. soz, ez az én véleményem :D

amúgy meg oltasd csak be magad, semmi bajod nem lesz

2021. ápr. 30. 10:06
 2/11 anonim ***** válasza:
65%
Vállald be szerintem! Engem az győzött meg többek között, hogy elsőként az orvosokat és nővéreket oltották be, akik értenek ahhoz, hogy mit okozhat az oltás, mégis vállalták. Illetve őket már karácsony körül beoltották, pont ezzel a vakcinával, de azóta sem történtek mellékhatások, szerintem élj a lehetőségeddel.
2021. ápr. 30. 10:19
 3/11 anonim ***** válasza:
91%

Első, neked van gyereked? ÖRökbe fogadtad talán?

Ha igen, gratulálok, becsületes dolog, ha nem, akkor hagyjuk a rizsát, a kérdés amúgy sem erre épül. :D

Az oltásokkal szemben akkora a káosz meg a hülyeség-terjesztés, hogy az valami eszméletlne. A rövid válaszom az, hogy a Pfizer-t nyugodtan beadathatod, hosszabb válaszom pedig azért nincs, mert senkinek sincs. Sajnos valóban nem tudunk eleget, még az sem tudja (feltéve ha mégis), aki gyártja a cuccot.

Igazából tudod hogy van ez, az alma meg a kakaós csiga is rákot okoz, a vakcina meddőséget, de bizonyítékot még a kutya nem hozott rá. Arra viszont vannak bizonyítékok, hogy a Covid igenis képes károkat okozni. 21 vagy, hatalmas veszély elméletileg nem fenyeget, de a depresszió amire számíthatsz a bezártságtól és korlátozottságtól, az fenyeget. Nem tudom mennyire vagy rá hajlamos, de az a bizonyos utolsó pillanat még véleményem szerint minimum egy év, vagy több.

Én a Pfizert tervezem beadatni, mert eddig az tűnt a legmegbízhatóbbnak, de természetesen én sem sietem el.

2021. ápr. 30. 10:20
 4/11 anonim ***** válasza:
79%

Oh nem kell ezen vacilálni, összeomlott a rendszer, nagy mázli kell, hogy tudj regisztrálni :D

De ha sikerül, akkor hajrá! A vírusnak rosszabb szövődményei lehetnek, mint az oltásnak.

2021. ápr. 30. 10:36
 5/11 anonim ***** válasza:
14%
Amíg az emberek azért rohannak oltatni, mert ők nem akarnak bezárva élni, addig tudják ezt csinálni velünk. Ne hagyd, hogy a kormány ezzel befolyásoljon és ha még sok ember nem hagyja magát, akkor gy idő után kénytelenek eltörölni ezeket. Én biztos nem kockáztatom az egészségemet vagy azt hogy lehet-e gyereket csak azért, mert akkor nem mehetek moziba.
2021. ápr. 30. 12:13
 6/11 anonim ***** válasza:
26%
21 évesen mi a jó büdös francért akarod beoltatni magad? Azért mert zsarolnak és kell a birkaigazolvány a bulihoz?
2021. ápr. 30. 15:12
 7/11 anonim ***** válasza:
26%
Ha leszünk elegen, akik ellenállnak, akkor talán nem leszel bezárva. De ha mindenki belemegy, akkor soha nem lesz ennek vége. Amúgy meg sajnos tényleg okozhat meddőséget az oltás, de ez most úgysem fog kiderülni, csak pár év múlva fognak csodálkozni, hogy vajon mért nem jön össze a gyerek.
2021. ápr. 30. 15:13
 8/11 anonim ***** válasza:
22%
Akinek van egy csöpp esze, egy percig nem gondolkozik ezen. A gődénybirkák meg sírhatnak, mint a fürdős kvrva.
2021. ápr. 30. 15:35
 9/11 anonim ***** válasza:
81%

Héééhéééhééé...

Attól még, kedves 5-ös és 6-os, hogy Ti a 4 fal közt éltek és abból is maximum egyet szoktatok bámulni, nem biztos ám, hogy ez a norma.. Egyes emberek szeretnének ám kimozdulni, mert a normális embernek igénye van néha egy kis kikapcsolódásra is. Nincs ennek feltétlenül politikai vonzata, engedjük már el, hogy Magyarországon mindent a politikához kapcsolunk, nézzük az emberi oldalt könyörgöm.

Ha neki szüksége van arra, hogy anélkül menjen el otthonról, hogy minden ajtó zárva legyen a számára, legyen az étterem, szálloda, vagy bármi, akkor igenis el kell gondolkodni azon, hogy kell-e az oltás, persze az egészség fontosabb, de ha a bezártság miatt leromlik a mentális egészsége, szerinted nem pont ugyan ott tart majd ahol a part szakad?

Ne hurrogjunk le valakit azért, mert van élete, nekünk meg nincs. :D

2021. ápr. 30. 15:43
 10/11 anonim ***** válasza:
18%

5ös vagyok.

Korona előtt nem a 4 fal között éltem az életem es továbbra sem szeretném. Egyébként barátokkal nem csak a kocsmában lehet találkozni, tehát közösségi életet bárki élhet. A fiatalok 98%-a házibulikba jár.

Én csak azt mondtam, hogy nem éri meg a kockázat azért, hogy moziba járhassak a nyáron. Ha lehetne nagyon szívesen megtenném, de nekem nem éri meg. A kérdezőnek pedig csak a kérdésére válaszoltam, hogy lehet-e valaha oltás nélkül normális életet élni. Lehet, ha nem hagyjuk magunkat.

2021. ápr. 30. 18:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!