Vallaljam, vagy varjak meg?
Lehetosegem van ma elozoleges regisztracio nelkul beoltatni magam a Pfizer vakcinaval
De nagyon vacilalok...
21 eves vagyok, es felek az esetleges szovodmenyeitol, sok negativ dolgot olvastam az utohatasairol
koztuk azt is, hogy meddoseget okoz, ami miatt aggodom, ugyanis a jovoben majd szeretnek csaladot alapitani.
viszont ez, hogy oltas nelkul szinte beleszek zarva a negy fal koze..a gondolattol is depresszios leszek
A kerdesem igazabol az lenne, hogy ha az utolso pillanatig kihuzom ezt az oltas dolgot, ha eleg ember be lesz oltva, megszunnek a korlatozasok, azokkal szemben is, akik nem oltattak be magukat?
nagyon tanacstalan vagyok, te mit gondolsz errol az egeszrol?
örökbe is lehet ám fogadni. állandóan pofáztok a családról, meg hogy nektek kell gyerek, viszont az árvaházakra rá sem néztek. aki nem fogadna el egy árvát a gyerekének, annak nem lenne szabad szülnie sem. soz, ez az én véleményem :D
amúgy meg oltasd csak be magad, semmi bajod nem lesz
Első, neked van gyereked? ÖRökbe fogadtad talán?
Ha igen, gratulálok, becsületes dolog, ha nem, akkor hagyjuk a rizsát, a kérdés amúgy sem erre épül. :D
Az oltásokkal szemben akkora a káosz meg a hülyeség-terjesztés, hogy az valami eszméletlne. A rövid válaszom az, hogy a Pfizer-t nyugodtan beadathatod, hosszabb válaszom pedig azért nincs, mert senkinek sincs. Sajnos valóban nem tudunk eleget, még az sem tudja (feltéve ha mégis), aki gyártja a cuccot.
Igazából tudod hogy van ez, az alma meg a kakaós csiga is rákot okoz, a vakcina meddőséget, de bizonyítékot még a kutya nem hozott rá. Arra viszont vannak bizonyítékok, hogy a Covid igenis képes károkat okozni. 21 vagy, hatalmas veszély elméletileg nem fenyeget, de a depresszió amire számíthatsz a bezártságtól és korlátozottságtól, az fenyeget. Nem tudom mennyire vagy rá hajlamos, de az a bizonyos utolsó pillanat még véleményem szerint minimum egy év, vagy több.
Én a Pfizert tervezem beadatni, mert eddig az tűnt a legmegbízhatóbbnak, de természetesen én sem sietem el.
Oh nem kell ezen vacilálni, összeomlott a rendszer, nagy mázli kell, hogy tudj regisztrálni :D
De ha sikerül, akkor hajrá! A vírusnak rosszabb szövődményei lehetnek, mint az oltásnak.
Héééhéééhééé...
Attól még, kedves 5-ös és 6-os, hogy Ti a 4 fal közt éltek és abból is maximum egyet szoktatok bámulni, nem biztos ám, hogy ez a norma.. Egyes emberek szeretnének ám kimozdulni, mert a normális embernek igénye van néha egy kis kikapcsolódásra is. Nincs ennek feltétlenül politikai vonzata, engedjük már el, hogy Magyarországon mindent a politikához kapcsolunk, nézzük az emberi oldalt könyörgöm.
Ha neki szüksége van arra, hogy anélkül menjen el otthonról, hogy minden ajtó zárva legyen a számára, legyen az étterem, szálloda, vagy bármi, akkor igenis el kell gondolkodni azon, hogy kell-e az oltás, persze az egészség fontosabb, de ha a bezártság miatt leromlik a mentális egészsége, szerinted nem pont ugyan ott tart majd ahol a part szakad?
Ne hurrogjunk le valakit azért, mert van élete, nekünk meg nincs. :D
5ös vagyok.
Korona előtt nem a 4 fal között éltem az életem es továbbra sem szeretném. Egyébként barátokkal nem csak a kocsmában lehet találkozni, tehát közösségi életet bárki élhet. A fiatalok 98%-a házibulikba jár.
Én csak azt mondtam, hogy nem éri meg a kockázat azért, hogy moziba járhassak a nyáron. Ha lehetne nagyon szívesen megtenném, de nekem nem éri meg. A kérdezőnek pedig csak a kérdésére válaszoltam, hogy lehet-e valaha oltás nélkül normális életet élni. Lehet, ha nem hagyjuk magunkat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!