Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mindenki meghal majd az oltás...

Mindenki meghal majd az oltás után 1-2 évvel?

Figyelt kérdés

Pár napja megkaptam az elsò vakcinat, azóta egy barátnőm állandóan videókat és posztokat meg cikkeket küld, arrol hogy 5 éves terv, addigra akit beoltottak mindenki meghal rákban vagy hasonlóban. Azt mondta, hogy talán még van 1-2 évem.

Egyrészt elküldtem a pics*aba, hogy lehet valakivel így viselkedni és ilyeneket mondani. Másrészt azóta szorongok. Rengeteg ilyen csoport van, csomó ember hisz ezekben, de a környezetemben alapvetően a primitívebb emberek akik elhiszij ezeket. De egyre többen olyanok is, akiken meglepődök.

Ti mit gondoltok? Elképzelhető, hogy ezek a dolgok igazak lehetnek? Népirtás?

2021. ápr. 28. 18:04
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:

39:

"A természetes szelekció, az erősebb marad fenn."

Nem egészen...

Inkább a környezeti körülmények miatti előnyből származóan azok az egyedek érik el az ivarérett kort akik az adott körülmények között örvendek nagyobb biztonságnak.

Így azok szaporodnak a többi meg nem. Az evolúció nem olyan gyors hogy te éled mert erősebb vagy, sokkal inkább függvénye a körülményeknek.

Tízes lista csinált pl egy videót erről (a Zállatorvos meg egy 5 részes sorozatot), hogy

Pl ha van egy egér populáció szürke és fehér egerekkel ahol ragadozó madarak vadásznak rájuk, akkor a talaj színe számít, mert szürke talajban a fehér színű egér előbb esik áldozatul a ragadozó madaraknak mert könnyebben észrevehető, mint a szürke talajban a szürke.

Így a fehérek ritkábban érik el az ivarérett kort, ezért génjeiket kevésbé adják tovább, így generációs késéssel sokkal több szürke lesz, de jajj nekik, ha olyan helyre vándorolnak ahol fehéres talaj van, mert ott a szürke lesz előbb áldozat

júl. 30. 18:14
 52/52 anonim ***** válasza:

38:

az Andrew Wakefield con-man ügyeskedésére gondolsz, jó okkal vágták ki a tudományos közösségből, a "tanulmányait"pénzéhes ügyvédek rendelték meg, a vizsgált mint1 12 DARAB gyerekből állt, ami tudományosan nem értékelhető, az összes alany Wakefield "páciense" volt és volt köztük olyan aki már az oltás előtt bizonyítottan autista volt....

A "következtetéseit" egyetlen független vizsgálat sem erősítette meg, sőt következetesen, sorozatosan az ellenkezőjét.

Az autizmus azért lesz hirtelen gyakoribb mert korábban az olyat nem tartották betegnek, csak "wierd"-nek (furcsának), ezért nem létezett a diagnózis.

Mikor Wakefield-nek nem maradt semmi tudományos lehetőségei Angliában, akkor elment Amerikába ott terjeszteni az ökörséget, sok könyvet eladott, jól gazdagodott és éli a szélhámosokhoz méltó luxus-életét.

Igaz Wakefield ezt az ámokfutást a 80-as években kezdte, a hatvanas években nem tudom volt-e hasonló.

A rengeteg daganatos gyerekből a 60as években jusson eszedbe hogy az 50es években kb minden második amerikai bagós volt, attól pedig lehet nyomoronc gyereket csinálni.

És pl én láttam olyan nőt 2000es években aki 8. hónapos terhesen szívta a cigit, de ha rá mertem szólni akkor azt mondta, hogy márpedig az ő testével azt csinál amit akar, CSAKHOGY AKKOR AZ MÁR NEM CSAK AZ Ő TESTE, ha éppen gyereket vár.....

Gondolom most sem ritka a terhesen bagozó kiscsaj, aki hevesen ellenzi az oltást, mert "biztos ártalmas" ráadásul szándékosan ártalmas.............

Na az oltások történelmi áttekintése angolul (baromi jó tudományos csatorna, messze a COVID előtt létezett tudományos témákban)

[link]

aug. 9. 23:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!