Mindenki meghal majd az oltás után 1-2 évvel?
Pár napja megkaptam az elsò vakcinat, azóta egy barátnőm állandóan videókat és posztokat meg cikkeket küld, arrol hogy 5 éves terv, addigra akit beoltottak mindenki meghal rákban vagy hasonlóban. Azt mondta, hogy talán még van 1-2 évem.
Egyrészt elküldtem a pics*aba, hogy lehet valakivel így viselkedni és ilyeneket mondani. Másrészt azóta szorongok. Rengeteg ilyen csoport van, csomó ember hisz ezekben, de a környezetemben alapvetően a primitívebb emberek akik elhiszij ezeket. De egyre többen olyanok is, akiken meglepődök.
Ti mit gondoltok? Elképzelhető, hogy ezek a dolgok igazak lehetnek? Népirtás?
Én nő vagyok, de nincs sok időm, mert mindjárt utolér a klimax, szóval gyorsan le kéne zavarni😂
De arra sincs bizonyíték, hogy nem okoz pár év múlva rákot. A 60-as években a gyermekbénulás elleni oltással is ugyan ez volt, rengeteg daganatos gyerek.
Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok oltás ellenes. De ezt nem kérem.
Mindig valamelyikről kiderül valami.
Eddig a terhes nőket nem oltották, most már azokat is...aztán kitalálták hogy a pfizerböl már nem elég a kettő, hanem 3 kell, sőt évente ismételni.
A kínai nem ér szart sem...az Astra szív és érrendszeri panaszokat okozott. Na köszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!