Mindenki meghal majd az oltás után 1-2 évvel?
Pár napja megkaptam az elsò vakcinat, azóta egy barátnőm állandóan videókat és posztokat meg cikkeket küld, arrol hogy 5 éves terv, addigra akit beoltottak mindenki meghal rákban vagy hasonlóban. Azt mondta, hogy talán még van 1-2 évem.
Egyrészt elküldtem a pics*aba, hogy lehet valakivel így viselkedni és ilyeneket mondani. Másrészt azóta szorongok. Rengeteg ilyen csoport van, csomó ember hisz ezekben, de a környezetemben alapvetően a primitívebb emberek akik elhiszij ezeket. De egyre többen olyanok is, akiken meglepődök.
Ti mit gondoltok? Elképzelhető, hogy ezek a dolgok igazak lehetnek? Népirtás?
Nem az immunrendszertől függ! Ti nem ismertek olyan súlyos krónikus betegeket, akár tumoros betegeket, vagy 80 éves néniket-bácsikat, akik szinte tünetek nélkül vészelték át?
Ugyanakkor számos fiatal, sportos, egészséges személy halt már meg.
Persze számít az immunrendszer is, de nem csak az, ez már világos.
Valami más is, a szerencsén túl, de hogy mi, azt senki sem tudja.
Így aztán senki sem tudhatja magát biztonságban.
Ráadásul a mutációk egyre veszélyesebbek.
#42! Én nem arra írtam, hanem a 39-re reagáltam, hogy aki azzal érvel, hogy azért nem kell félni a vírus mellékhatásaitól, mert aki belehalna, annak gyenge az immunrendszere, az másba is belehalna. Erre mondom, ha ez így van, akkor a vírusra is igaz lenne.
Summa summarum, azt gondolom, mindenki döntse el, hogy mitől fél jobban. Aki az oltástól, az ne oltasson, aki a vírustól, az oltasson. Csak emiatt fölösleges egymásnak esni, mindenki saját magáért felelős.
Azt hittem ez már köztudott, hogy odáig számít az immunrendszer, hogy elkapod e vagy nem. Jó immunrendszerrel nehezebben kapod el magát a vírust, viszont miután már elkaptad, semmit nem számít hogy milyen az immunrendszered. Onnantól puszta genetika, hogy mit fog veled csinálni a vírus.
De pedig ezt már kijelentették hogy így van, azt hittem mindenki tudja.
Erősen kétséges hogy szándékosan ki akarnának nyirni mindenkit, a gazdagok élete osszeomolna csicskasok nélkül.
Az más kérdés hogy lesz e később mellekhatas hiszen senki sem tudja mi lesz pár év múlva az oltott szervezettel.
Igazad van
Igen, neked is igazad van. Vannak emberek, akiknél nagyon komoly idegrendszeri szövődményei maradtak még úgy is, hogy tünetmentesen estek át a víruson. Szóval igen, erről ennyit, még mindig sokkal jobb az oltás, mint a vírus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!