Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Azok az ismerőseim is regisztr...

Azok az ismerőseim is regisztráltak, akik eddig azt hangoztatták népirtás folyik, mi történt velük?

Figyelt kérdés

Chipet kapunk, stb.

Ezek az ismerőseim most posztolják, hogy regisztráltak, meg oltassatok ti is, meg megkapták már az oltást. Minek a hatására változott ez meg bennük/bennetek?

2021. ápr. 28. 00:12
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Én voltam egy baráti összejövetelen, mindenki covidos lett, köztük én is, de tünetmentes voltam, de mégis oltattam, mások miatt, pedig tudom, hogy rám nem veszélyes.

Lehet, hogy sokan nem hiszitek el, de igenis vannak olyan emberek, akik nem csak maguk miatt oktatnak. Én már akkor regisztráltam, amikor szó sem volt a védettségi igazolványról, így nem emiatt regisztráltam. A covidtól sem félek, mert nekem semmi bajom nem volt.

Csakis azért oltattam, hogy másokat megvédjek és minél hamarabb vége legyen ennek az egésznek.

Illetve ismeretségi körömben volt olyan fiatal 28 éves egészséges, sportos srác, aki belehalt a covidba.

Nem bírom elhinni, hogy az emberek még mindig az oltáson lovagolnak, meg a szabadságukkal jönnek, a törvények, szabályok ellen mennek, nem akarnak tenni másokért, viszont ha ők erősen megbetegednének, akár covid, akár más miatt, akkor természetesen ők a legjobb ellátást kapják. Aki egy ilyen társadalomban szeretne élni, annak el kell fogadnia a szabályokat, meg kell értenie a dolgokat. Ha erre nem képes, akkor nyugodtan költözzön egy erdőbe és legyen önellátó.

Sajnálom, ha valakit megbántottam, tudom akinek ezt értenie kellene sajnos úgysem fogja, de ezt kiszerettem volna írni magamból.

2021. ápr. 29. 17:20
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
A normális, empatikus gondolkozásodat megköszönöm mindazok nevében, akik még, vagy egyáltalán nem olthatóak! Az orvosok és ápolók nevében, akik vért izzadtak az elmúlt hetekben, hónapokban, és most eléggé amiatt aggódnak, hogy megint lesz pár ugyanilyen borzalmas hét :-(
2021. ápr. 29. 17:28
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy kicsit visszanyertem a bizalmam az emberekben, hogy kiderült, vannak köztük ilyen rendes, korrekt gondolkodásúak is, mint a kérdező, és nem csak azokból áll a világ, mint az az önző fickó, akivel folyt a vita (és akik mintha felülreprezentáltak lennének itt a GyK-n).
2021. ápr. 29. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!