Sok ember miért oltásellenes?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 24. 14:26
2/14 alletta válasza:
vírustagadók miért tagadják a vírus jelenlétét?
kérdésedre: szerintem félnek a mellékhatásoktól.
3/14 anonim válasza:
mert még nem kaptál el a vírust és nem tudják milyen érzés kínok közt szenvedni ettől a nyavajától.
4/14 anonim válasza:
Az 1-essel értek egyet,mert hülye vagyok.
5/14 anonim válasza:
Mert az egészből politikai kérdést csinálnak, nem szakmai alapon döntenek, mert az összes vakcina hatékonysága kérdéses, még a gyártó is csak tippelget, hogy mennyire hatékonyak, mert sokszor 1-2 napon belül homlokegyenest ellentmondanak saját maguknak (pl tilos terhes nőket beoltani, aztán meg erősen ajánlott lett, pedig klinikai tesztek még nem fejeződtek be sőt sok vakcinával kapcsolatban el sem kezdődtek), mert kétes eredetű és hatékonyságú vakcinákkal oltanak amiről a sportmenedzser szakon végzett szíjjártó petike dönti el, hogy jó-e vagy nem és még lehetne sorolni.
6/14 anonim válasza:
Én nem vagyok oltás ellenes, megértem hogy valakinek segít. Csak azt nem értem, hogy mondjuk én pl aki egészséges, át is esett a víruson enyhe lefolyással ha úgy döntök, hogy nem kérem, miért válok egyből üldözötté?
7/14 anonim válasza:
Ha specifikusan a covid vakcinára gondolsz: kicsit szkeptikusak a kevesebb, mint egy éve fejlesztett oltóanyaggal szemben.
Ha egyéb oltásra irányulnak az ellenérzések: Nem tudom, lehet, hogy voltak rossz tapasztalataik (pl. mellékhatásokat tekintve), vagy egyéb ok... vagy csak egyszerűen hülyék.
9/14 anonim válasza:
Most a covid oltásra gondolsz, vagy úgy általánosságban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!