Aztra Zeneka vagy a Szputnyik vakcina a jobb jelenleg?
Figyelt kérdés
A háziorvosom csak a fejét vakarássza ha kérdem tőle melyik a jób. Valami ötlet??2021. ápr. 22. 19:12
11/14 anonim válasza:
Kérjél koktélt,,én is azt csinálom!
Fél deci szpuknyik
Egy cent zenekar
Egy cent pfájzer
Felrázod,,majd hogy pikáns szecsoánis legyen szintén fél cent kínai..
Tehetsz még bele jéghideg casinó kockát.
Ha hánysz tőlle akkor a jonson end jonson szappanlével kell megmosakodni..
12/14 anonim válasza:
#11 LOL Én már ettem két parizert, de legközelebb spongyát kérek.
13/14 anonim válasza:
Jaj ne. 1-es, engem tegnap oltottak Modernával, akkor most megfogok dögleni? Most hogy belegondolok az egyik herém már lejjebb is csúszott mint a másik, jaj
14/14 anonim válasza:
Mond ki a ket szot egymas utan. A szputnyik olyan vicces suttyo oroszosan hangzik. Az astra zeneka ugy hangzik mint vmit szupermodern fejlesztes vagy mint egy uj opel astra tipus vagy mint egy cukker csehszlovak kislany.
En ezalapjan dontottem volna. Kiderult hogy az astrohoz negyed orat kene buszozni ezert beertem sinopharmal is. Az is jobban hangzik mint a szutnyik. Vhogy vidamabb a hangzasa, nem olyan mogorvan hangzik.
Remelem igy utolag tudtam segiteni vkinek. ❤️❤️❤️💋💋💋
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!