Most mit csináljunk? Újabb vakcina ellenálló mutáns, ezúttal Texasban. Mit ér akkor a mostani oltás?
Figyelt kérdés
Főleg a kínai mit ér, amikor az még a brit mutáns ellen is hatástalan (sőt sok esetben még immunreakciót sem vált ki), akkor hogy lenne hatásos egy vakcina ellenálló mutáns ellen?
2021. ápr. 21. 14:01
3/9 anonim válasza:
Az a jó vakcina amit nem adnak be ❤️
4/9 anonim válasza:
Eddig egyetlen vakcinának "ellenálló" mutáns sem bizonyult vakcina rezisztensnek. De a vakcinarettegőknek muszáj minden felfedezett és még nem felfedezett mutánsról előre kijelenteniük, hogy "ez (is) rezisztens és dobhatjuk ki a vakcinákat".
5/9 anonim válasza:
Én teszek rá, ahogy a többi mutánsra is.
6/9 anonim válasza:
Most mit csináljunk? Újabb vakcina ellenálló mutáns, ezúttal Texasban. Mit ér akkor a mostani oltás?"
Az említett vírus még nincs itt szerencsére,egyelőre az itt lévő vírus ellen kell védekeznünk a meglévő oltásokkal.
7/9 anonim válasza:
Mite szamitottal? Influenza is folyton mutalodik miota velunk van. Ez is fog. Sot mondok mast, minnel tobb a beoltott annal erosebb es fertozo képessébb mutansok lesznek.
8/9 anonim válasza:
Hm, én több helyen azt olvastam, hogy a kínai véd a brit és a dél-afrikai mutáns ellen is.
9/9 anonim válasza:
Aszt monta a Fájzer elnöke, hogy kell még egy oltás is. Minden óltással nő a védelem %-a. 1.után 75% 2.90% 3.98% akkor ezen logika mentén úgy 5-6 oltás kell a mutáns ellen is.
Addig kell oltani mindenkit amíg védet nem lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!