Koronavírus után tényleg nem kaphatok oltást ?
Figyelt kérdés
A háziorvosom hívott , hogy van vakcina számomra is regisztráltként ( 22 éves vagyok ) amennyiben az elmúlt 3 hónapban nem voltam COVID-os. Viszont voltam és amint mondtam neki mondta , hogy akkor most nem adhatja be, hívjam kb két és fél hónap múlva ha esetleg ők nem jelentkeznének. Ezt máshol is ennyire komolyan veszik , valóban ez a hivatalos protokoll ? És ha én tegyük fel elmegyek egy oltópontra ahova csak úgy elmegyek mert tudom , hogy maradt aznap nap végére vakcina ? Volt már ilyen lehetőség csak aznap délután épp nem értem rá . Akkor ebből később gond lehet ha én a 3 hónapon belül oltatom magam ? Máshol is ennyire komolyan veszik ezt ?2021. ápr. 19. 21:40
11/11 anonim válasza:
Szerintem sokan, mint a kérdező egyszerűen nem értik az oltás értelmét, működését. Sajnos a média a riogatás mellett nem fordít figyelmet arra, hogy legalább most megfelelő tájékoztatást adna, pl. egy hiteles szakember elmagyarázná az oltás általi vagy természetes immunizálás lényegét. Rengeteg ember kaphatott oltást aki már rendelkezik immunitással teljesen feleslegesen. Azokra kellett volna koncentrálni akik nem és az elpazarolt oltásokat nekik adni. Lehetséges, hogy mostanra nyájimmunitást értünk volna el ezáltal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!