Koronavírus fertőzés után mennyi idővel kaphatom meg az oltást?
Figyelt kérdés
Úgy tudtam 3 hónapot várni kell, de ez a cikk szerint ez nem vonatkozik mindenkire. [link] 2021. ápr. 9. 20:15
1/6 anonim válasza:
Radioban mondta tegnap virologus, h nem kellene varni, csak sporolnak, ezert van a 3 honapos szabaly.
2/6 A kérdező kommentje:
Értem. Mert én is tegnap annyit olvastam az indexen egy oltásokról szóló összefoglalónál hogy csak azt kell megvárni hogy kigyógyuljunk belőle, utána elvileg meg lehet kapni majdnem mindet.
2021. ápr. 9. 20:22
3/6 anonim válasza:
De miért olyan sürgős? Most védett vagy, mintha oltást kaptál volna.
4/6 anonim válasza:
Ez az!Nem értem én sem 3-as.....Többet ér ez a védettség mint bármi más
5/6 anonim válasza:
#4: lehet már az összes facebook "barát" kirakta a covid vaccinated lila cimkét a profilképére, ő sem akar lemaradni.
6/6 A kérdező kommentje:
Idióta. Ha csak ez megy akkor el lehet menni, szövegértés nem az erősséged. A kérdésre válaszoltál? Nem! Azért akarom az oltást, mert a fertőzés baromi rossz volt, nem akarom mégegyszer elkapni.
2021. ápr. 10. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!