Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Koronavírus fertőzés után...

Koronavírus fertőzés után meddig marad meg a köhögés?

Figyelt kérdés
Nem akar múlni és már holnap lesz két hete hogy elkaptam. Hallottam olyat is hogy hetekre, sőt hónapokra megmaradhat :OO

2021. ápr. 8. 19:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Van egy ismerősöm, ö is beteg volt novemberben. Azóta köhög néha, meg a szagokat sem úgy érzi :(
2021. ápr. 8. 19:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát az nagyon jó :( mi a francot csinálhat ez a vírus a tüdővel, hogy ennyi ideig lehet köhögni utána...
2021. ápr. 8. 19:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Meg az orral is, hogy nincsenek szagok :(

Én kb 1 hete "gyógyultam ki" belőle, de már most unom ezt a fáradtságot, izzadást, pedig csak ülök :((((

2021. ápr. 8. 20:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Jo kerdes, en december ota kohogok, de csak enyhen, ket hete lett pozitiv a tesztem, azota tobbet kohogok.. Mar lejart a karanten is, de ha igy haladok akkor egesz evben kohogni fogok, pedig egeszseges fiatal lany vagyok :(
2021. ápr. 8. 20:48
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
#2 Tüdőfibrózist (hegesedés) okoz, vagyis károsítja a tüdő szöveteket.
2021. ápr. 9. 01:31
 6/6 A kérdező kommentje:
#4 én is egészséges fiatal fiú vagyok, ezért lep meg hogy ennyi ideig maradhatnak tünetek. Most tartok ott, hogy már nem köhögök, csak "krákogok" néha, de érzem hogy még nem 100%-os. Az ízeket is mostanában kezdtem el újra érezni jobban.
2021. ápr. 24. 02:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!