Nem gondolnak arra az emberek, hogy a sok COVID oltástól kialakul majd sok embernél pl. az autoimmun betegség?
Figyelt kérdés
Már sokan vannak ebben az orvosságszedés miatt, tudósok tagadják. Sajnos a nők körében nagyon gyakori ez a betegség, munkatársnőim fele már ebben van. A sok oltás állandóan stresszben tartja a fehérvérsejteket, ez a szervezet védő rendszere. Ha állandóan piszkáljuk, akkor előbb-utóbb a szervezet ellen fordul, akár leukémiát is kiválthat. Azt sem mondták el, hogy ezeket a szerencsétlen oltakozókat oltani kell fél évente.2021. ápr. 18. 11:04
11/37 anonim válasza:
Nagyjából az összes szakértő ugyanazt mondja: oltani kell.
És érdekes módon szakértőktől nem olvastam még olyat, hogy majd az oltástól autoimmun betegek leszünk vagy leukémiások.
12/37 anonim válasza:
#11 és amelyik "szakértő" azt mondja, hogy ezt most nem kéne, azzal mi a helyzet? Ő kevébé hiteles mint amelyik azt mondja, hogy igen? Ha igen, akkor miért? Azért mert többen mondják azt, hogy oltani kell? Mindig az a jó amit a többség mond? Megannyi kérdés merül fel.
13/37 anonim válasza:
#12 100-ból 98 tudós azt mondja, hogy forgó rotorba ugrani veszélyes. 2 azt mondja, hogy ugorj!
Tudod mit? Ugorj, és tapasztald meg magad! Sok sikert, Darwint pedig üdvözlöm!
14/37 anonim válasza:
Kérdező, személy szerint nevezz meg valakit, akivel ez történt. Ha nem tudsz ilyet, akkor ne terjessz alaptalan hülyeségeket, amiket nem tudsz bizonyítani. Én már oltva vagyok és benne vagyok ilyen csoportban is facebookon, egyetlen egy embertől nem hallottam ilyet, pedig 5 ezer tag van bent.
15/37 anonim válasza:
Kicsit olvasgass utána az autoimmun betegségeknek, mielőtt fxságokat írsz.
16/37 anonim válasza:
Melyik autoimmun betegség alakul ki covid vakcinától? A munkatársnőid felének autoimmun betegsége van? Melyik ez a betegség? Mindenkinek az oltás után alakult ki? És már diagnosztizálták is?
17/37 anonim válasza:
#13 Rettenetesen rossz a példád.
18/37 anonim válasza:
#13 még valami: volt olyan időszak amikor a boszorkányüldözés teljesen elfogadott és normális volt. Ennyit a többségről.
19/37 anonim válasza:
És honnan tudod, hogy az oltások, amiket a gyerekeinknek beadunk és amiket mi is megkaptunk, nem okoznak ilyeneket? Nem tudhatjuk. Mégis beadatjuk, mert még mindig jobb, mintha elkapnák azokat a gyakran halálos betegségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!