Pikkelysömörre, mint autoimmun betegségre melyik covid-19 elleni védőoltás javasolt?
Facebookon van egy csoport 'Pikkelysömör' néven lépj be.
Rengeteg kérdés és tapasztalat van, ki melyiket kapta :)
Csak azért kérdem, mert a Zsukovnál ezt olvasom:
"Az alábbi betegcsoportokkal kapcsolatban nem áll rendelkezésre információ, így a védőoltás beadásáról az orvos egyedi mérlegelés alapján dönthet:
– autoimmun betegségben szenvedők
– rosszindulatú daganatos betegségben szenvedők."
Az OGYÉI oldaláról indulva.
Igazán köszönöm a sok, építő jellegű hozzászólást. ;-)
Nos, azért bátorkodtam megkérdezni eme nemes fórumon-tudom, butaság volt- hogy hátha már valaki (k) kapott pikkelysömörrel, mint autoimmun betegséggel oltást, és ha igen, melyiket.
A háziorvosomról annyit, hogy még a betegségekkel sincs tisztában sokszor, nekem kellett megmondani neki,hogy mégis mi a búbánatos bajom van.
Nevezetesen a coxsackie-vírus által előidézett kéz-láb betegségnél.
Először bepróbálkozott tüszős mandulagyuszi kezelésével,aztán azt mondta tuti allergiás vagyok az antibióra-augmentinre soha nem voltam az-különben is, neki nem kötelessége a gyerekbetegségeket ismerni.
Úgy hívta föl a jelenlétemben az egyik gyerekorvos barátját,miután erősködtem neki, és mutogattam a neten a betegséges fotókat, hogy héééé, nekem ez a betegségem öreglány.
Úgyhogy elkanyarodtam a témától, akik értelmesen hozzászóltak,azoknak köszi, hogy időt szántak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!