Pikkelysömörre, mint autoimmun betegségre melyik covid-19 elleni védőoltás javasolt?
"tudom, butaság volt"
Miért lett volna? Csak az esély megvolt, hogy nem kapsz választ. Kaptál? #1 írt kétfajta oltakozási tárgyulatról. Én meg írtam azt, hogy a harmadikról mit mondanak. És még azt is megtudtad, hogy a szklerotikus szomszédod esetleg remegni fog. Én viszont megtudtam, hogy létezik olyan, hogy coxsackie-vírus. Ez csupa haszon. Egy önképzőkör vagyunk. Még elárulom, hogy sem a Moderna, sem a Pfizer papírkájában nem szerepel sem az autoimmun, sem a pikkely, sem a psori szó. Vajon ez azt jelenti, hogy tudják, hogy nem okoz problémát, vagy azt, hogy ezt sem tudják? Ez a kérdés.
#12-es,bátor voltál!
Hogyhogy nem a Pfizert kérted?
#11-es, hát igen, a mostohatesóm is SM-es,gondolom nem volt egyszerű kiválasztaniuk, hogy melyik legyen.
Nem, nem bátor, hülye voltam. :D Teljesen kiment a fejemből, hogy de hát sömöröm van, az meg az. :D
Elvégre sömöröm vagy 40 éve van, az autoimmun fogalmat hozzá jóval később társítottam. :D
Hát igen!
Nekem csak pár éve durvult be szülés után.
De most legalább 3 féle van rajtam.:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!