Ha covidos vagyok, akkor elutasíthatom a vakcinát?
Figyelt kérdés
Én még ha az is vagyok, akkor sem szeretném beoltani magam. Gondolom nem erőszakolhatják rám, ugye?2021. ápr. 13. 09:19
A kérdező szavazást indított:
Kötelezhetik
Elutasíthatod
16 szavazat
1/9 anonim 

válasza:

Ha covidos vagy, arra nem oltanak rá, mivel a betegség megelőzése a célja az oltásnak, te meg már beteg vagy. Ráadásul karanténban is vagy covidosan, nem is mehetsz oltópontra / háziorvoshoz! Szóval nem hogy visszautasíthatod az oltást, meg se kaphatod úgy!
2/9 anonim 

válasza:

Nem kötelező, csak ajànlott.
Covid után úgy tudom 3 hónappal adják csak, a benned lévő ellenanyag-szint miatt.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem biztos, h covidos vagyok, azért jönnek ma házhoz, h leteszteljenek. Remélem nem nyomják fel megint az agyamig a pálcát. Múltkor is 3 hétig táppénzen voltam a nagy semmiért. Pedig mondtam, h csak ételmérgezésem volt. Mint ahogy most meg tudom, h egy erős megfázásom van. Lefogadom most is negatív leszek. Lényeg, h akkor elutasíthatom, mert én nem akarom, h azt a vmit belém nyomják.
2021. ápr. 13. 09:29
4/9 anonim 

válasza:

Az oltás nem kötelező, függetlenül attól, hogy beteg vagy egészséges vagy. A pálcát meg nem az agyadba nyomják mintavételkor, hanem az orrgaratig kell bevezetni. Az agyad még kicsit odébb van.
6/9 anonim 

válasza:

3hete nekem még orrból vették, tegnap a férjemnek szájából. Pénteken szüleimnek a gyors tesztje pozitív lett, ha negatív lett volna akkor nekik is szájból vettél volna a pcrt, mondta nekik a tesztelő. Írd meg neked honnan vették
7/9 A kérdező kommentje:
Orrból vették. Kétszer is... Egy gyors tesztet először, ami negatív, aztán egy pcr-t. Arra várok most 2-3 napot.
2021. ápr. 13. 11:17
8/9 anonim 

válasza:

Érdekes.. akkor nem tudom mi ez az új módi. Azthittem megváltoztatták
9/9 anonim 

válasza:

A covidosokat nem oltják, de gyógyulás után védettségi igazolványt kaphatsz, néhány hónapra. Utána eldöntheted, hogy kérsz-e oltást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!