Jelen helyzet kialakulása miatt, elutasíthatja betegét a házi orvos?
Ez nem a katasztrófafilm, hanem a valóság. Jelenleg katasztrófahelyzet van, semmilyen rendelés nem működik csak az extrém sürgősségi esetek.
A háziorvosok joggal félnek, mert már most tömve vannak a kórházak beteggel.
Szóval egy ilyen csip csup megfázással jelenleg elzavarnak, max telefonon keresztül. Ki is lett hirdetve hogy NE menj be személyesen a rendelőbe.
három féle lehetőség lehet:
1.vagy álmodtad
2.vagy az orvoshoz elég sokszor szoktál menni azért mondta hogy: "Mi van, minek jöttél ide?"
3.vagy tényleg megtörtént és valóban elszabadult a pokol
szerintem az első kettő közül valamelyik
Egyébként egy jó nagy barom a háziorvosod. Hozza a szintet...
Dolgozni küld.. pf
Te magázod, ő miért tegez?
Én ilyen megfázással amúgy se megyek orvoshoz, hanem patikába csak.
Sokkal rosszabb, hogy ennél nagyibb bajokkal van magára utalva az ember,pl fogfájás, stb..
TELEFONON kellett volna felhívnod. A csapból is ez folyik. Erre te odamész személyesen. Plusz ha csak megfázás/influenza, azt otthon ki kell feküdni, teát inni, neocitran/coldrex vény nélkül kapható, jobb ha tart otthon az ember, torokfájás enyhítő cukorkákkal együtt. Ennyit tudhatna magától az ember. Ha magas lázad is lesz, már lehet koronára gyanakodni, és erre teee odamész. Megértem, hogy nem örült neked.
Az fura, hogy "miért nem dolgozol?"... Azért van előzmény/háttérsztori valami még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!