Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A rendészeti szakközépiskolába...

A rendészeti szakközépiskolába felvételt lehet nyerni, ha herevisszért állapított meg az urológus? Panaszmentes vagyok, soha fel nem tűnt, hogy van ilyenem, de ez miatt elsőfokon elutasíthatnak?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 3. 00:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha nem fáj,akkor nem hiszem hogy tartanának herevizsgálatot külön neked az alkalmasságin :D Meg szerintem ne is nagyon említsd nekik. Beszélj az urológusoddal hogy ez gátolna-e téged valamiben és ha nem akkor tartsd meg magadnak. Max ha konkrétan rákérdeznek a herédre,mondhatod nekik hogy van de nem korlátoz a munkavégzésben.
2017. ápr. 3. 01:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Műtesd meg, mielőtt komolyabb baj lesz, lehet akkor még talán van esélyed bekerülni a suliba!
2017. ápr. 3. 01:16
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha már megvan,ez visszafejlődni soha nem fog .Az erős tornagyakorlatok a suliban még jobban előhozhatják .Ez az a tünetmentesség bármikor változhat .Műtesd csak meg,ahogy lehet.Korszerű eljárással csinálják,a gyógyulás is gyors.

Helyi érzéstelenités van. (18 év betöltése előtt altatás ) 1-2 napos kórházi bent lét lehet

A fiataloknál ez bárkinél kialakulhat .

2017. ápr. 3. 16:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Igazából hiába hallgatom el, nekem az urológus ráírta a leletre, amit fel kell majd mutatnom. És láttam olyat, hogy ez kizáró ok az 57/2009. (X.30.) rendelet 134. pontja szerint. Viszont ez minden esetben kizáró ok? Nincs valami mérlegelés vagy átgondolás? 4évet tanultam a rendőri pályára, képzéseken vettem részt, fizikailag kitűnő vagyok... Nehogy már egy visszér miatt mondják azt, hogy "Alkalmatlan".
2017. ápr. 3. 19:21
 5/8 anonim ***** válasza:
1. vagyok,igazad van ezt nem tudtam,akkor mindenképpen és nagyon sürgősen beszélj az orvosoddal hogy hogyan tudjátok ezt az alkalmasságiig kikezelni!
2017. ápr. 3. 23:35
 6/8 A kérdező kommentje:
Megpróbálok intézni valamit, de röhejesnek találom, hogy ez most kizáró ok, amikor ha éves szűrésen derül ki, akkor "Egyénileg elbírálható" kategóriába esik... Csodálkoznak, hogy nincs elég rendőr... Még szép, hogy nincs, ha direkt kiejtetnek olyanokat, akiket nem kellene. Valaki próbálja már meg megmagyarázni, hogy ez a rendelet miért minősíti a jelentkezők cirka 20%-át alkalmatlannak. Semmilyen területen nem jelent ez hátrányt, a létéről se tudtam a vizsgálatig... Még rendőröket is oktattam, nemár, hogy én ne lehessek az :D
2017. ápr. 4. 00:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, hogy van Urológiai vizsgálat a rendészeti szakközepbe jelentkezők számára. Ez kötelező vizsgálat, az orvosi alkalmassági részét képezi. Nem akarod megműttetni? Vagy a szakközépiskolában is érdeklődhetsz, hogy mit kezdj a helyzettel.
2017. ápr. 4. 22:38
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen, írtam is, hogy urológus jelezte a leleten. Megműttetném, de kizárt, hogy 2hét alatt megcsinálják... Max jövőre tudnék jelentkezni, ha műtét mellett maradok.
2017. ápr. 5. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!