1 honapig is lehetek virusos? 1 honapja mar kb h megallapitotak.En mar lassan 1 honapja h szenvedek. Lehet mar post covid. Alvazavarok szedules ezert gyogynovenyes kapszulat szedek.
Én február 19-22 kaptam el, 24-én kezdődtek a tünetek. Március 2-án lett a gyorsteszt pozitív. Pár nap alatt lement, enyhe tünetekkel átvészeltem, március 13-án már a gyorsteszt és a PCR is egyaránt negatív lett.
23-án már újra pozitív PCR, aztán amikor lehűlt a levegő egyszer, azóta enyhe torokfájás, orrfolyás, de ez szerintem más (minden tavasszal előjön, amikor ilyen az idő), a múlt héten még mindig pozitív volt a tesztem.
Jobbulást!
Nekem márc. 20-án kezdődött, 9 napig lázas voltam éjjel nappal (38,5majd 39,6), gyógyszer nem vitte le. Volt még fejfájás, fül- és fogfájás, étvágytalanság (-5kg)...
Aztán vége lett, de azóta is olyan gyenge, erőtlen vagyok. Fél óra séta, vagy széken ülés után már folyik rólam a víz. Sétálásnál fáj a fejem, szédülök :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!