Astrazeneca vagy Szputnyik? Pro, kontra érveket szeretnék. Olyan ne írjon aki oltás ellenes vagy a kettő közül egyiksem. Csak a kérdésre szeretnék válaszokat.
Astra vérrög miatt veszélyes.
Szputynik oltás után nőknek megjön a menstruáció.
A kettő közül kell választanom. (nő vagyok)
Én ma :)
Minden értelmes válaszolónak jó egészséget kívánok!
Legyünk büszkék magunkra,ha lecseng a járvány,az nekünk lesz köszönhető
A Sputnik ellen nincs kifogásom. Viszont az AstraZeneca-tól félek...
Refluxos, magas koleszterinszintes vagyok, valószínűleg krónikus orrmelléküreg-gyulladásos (őszintén megmondom, ez kivizsgálatlan, csak vizsgálGATták 10 éve), általánosságban gyenge (már nem fáradékony, hanem izomerőre pl vagy egyensúlyérzékre stb). Valami oltás jó lenne minél hamarabb, nem tudom, mi alapján osztályozzák az emberek krónikus betegnek (oltás szempontjából) és én az vagyok-e.
28N
Utolsó vagyok, az Astráról írtam ezt.
Amúgy a Szputnyik érdekes, mert itthon nagyon dicsérik, de az oroszoknál utálják, mert vagy 1 hétre kiüti még a fiatalokat is és olyannak nem ajánlják, aki 5 éven belül gyereket akar. Ezt egy orosz barátom mesélte. Lehet, hogy külföldre másmilyen szert küldenek, mint amivel az oroszokat oltják? Nem tudom, de fura.
Nővérem oroszt kapott. Fél napig volt nyomott, egyszer ment fel a láza. De a gyógyszer levitte.
Anyum astrát, érte kellett mennem a munkahelyére,annyira fájt mindene. Utána 2 napig tompa volt. Férfi fönököm dettó
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!