Erről mit gondoltok?
Egyik nap arról beszél hogy mennyien regisztrálnak, most már azt mondja kevesen? Nem orvosokkal és szakértőkkel kellene kampányolni? Ésszerűbb lenne szerintem.....
"A miniszterelnök véleménye szerint azonban még mindig kevesen - 4 millióan - regisztráltak az új típusú koronavírus elleni védőoltásra. Ennyi ember beoltásával nem tudjuk elérni a nyájimmunitást, épp ezért híres emberek közreműködésével új kampány indul az oltás népszerűsítése érdekében."

Híres emberek remélem nem merül ki a dér Heni vagy Dr brs vagy Kasza Tibi fogalmával...
Mondjuk ha Győzikevel reklámoznák lehet elérnének vmit 😅

Végre felébredt ezek szerint. 2,5 millió semmi, 4-5 millió beoltott is kevés.
Én azt nem értettem, hogy eddig mire fel volt a nagy magabiztosság.

Most mit akarsz?
Naponta elmondja 5-10 szakértő, hogy csak a nyájimmunitással lehet legyőzni a járványt.
Vannak emberek, akiket csak Győzikék győznek meg.
Hát akkor őket is bevonja a kampányba.

Hónapok óta orvosok mondogatják, hogy mindenki oltasson. Ennyit ért sajnos, hogy 4millióan regisztráltak. Úgy tűnik, az ő véleményük nem elég meggyőző a tömegek számára. :(

Nejem naponta kapja a 15-20 oltásellenes linket "Dr. Gödényektől".
Szerinted mi kéne, hogy meg lehessen győzni?

Meg fogja oldani a kormány.
Én nem vagyok fideszes meg igazából sehova nem húzok... De biztos vagyok benne hogy megoldják.
Nekik már meg van a tervük napok kérdése mikor publikálják.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!