Nem lenne jó ötlet a fiatalabbakat azonnal egy vakcinával beoltani, majd ha lesz később esetleg, akkor ismételni?
Csak felvetettem, nem állítom. Gondoltam hátha tud valaki erre már meglévő modellezést. Én csak izrael 1. oltás utáni brutál javulásából indultam ki, és abból hogy mennyire hatékony 1 adag is.
Itt jut eszembe, hogy mitől nagy szám az 1 adagos 60% johnson and johnos, ha azt a pfizer is tudná ha csak egyet adnának be belőle..
De ha például egy oltás egy hónapig ad védettséget, a második meg pl. egy évig, akkor máris nem érte meg ez a húzás (Izraelben ebből nincs gond, mert egy hónap után jön a 2.)
A J&J-t én is egyre kevésbé értem... Valamivel olcsóbb a gyártási költsége ha jól tudom.
Azt sem mondtam, hogy az operatív törzsben szakértők ülnek...
De legalábbis nagyon remélem, hogy ezekben a gyógyszergyárakban igen. Meg akárhogy is, ők ismerik a maguk kotyvalékát, nem a tévében nyilatkozgató politikusok meg "sztárorvosok".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!