Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hétfő óta lázas vagyok....

Hétfő óta lázas vagyok. Meddig tarthat még ez az állapot?

Figyelt kérdés
Voltam orvosnál, azt mondta vírus és nem ad semmi gyógyszert. Magától majd lekűzdi a szervezetem, csak hogy már 5 napja nem jó egyfolytában lázban lenni, főleg hogy ápolnom is kell a kisbabám, mert ő is elkapta.
2010. aug. 20. 18:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Lázcsillapítót azért szerintem vegyél be nyugodtan. Mekkora a lázad? mennyi idős a baba? Mert ha még cicizik akkor nem tudom mennyire jó az a lázcsillapító. Tekerd körbe a csuklódat hideg vizes zsepivel, és a homlokodra is tegyél, igyál sokat és pihenj. Kívánok erőt és gyógyulást! ;)
2010. aug. 20. 18:48
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi!

Természetesen lázcsillapítót veszek be 38,5 felett. Algopirint, az le is viszi elég hamar, de délután újra elöjön és este, éjjel úgyszintén. A doki megvizsgált, nem talált semmi komolyat, bár helyettesítő volt, és elég laza.

A babám 18 hónapos. Neki kedd óta éjjelenként főleg 40 fokos láza van. Napközben is 2x lázas szegénykém. Vele is voltunk dokinál. Válasz:vírus 3 nap láz után antibiotikum.

Ma elkezdtem adni a kicsinek de én nem kaptam semmit, nem tudom hogy mászok ki ebből. Köhögök is már csak nincs mit.

2010. aug. 20. 18:54
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem szopik már, csak éjjel sokat fennt vagyunk, mert a kúpok néha kevésnek bizonyulnak, ilyenkor hűtő fürdő, vizes borogatás. :(
2010. aug. 20. 18:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Menj vissza az orvoshoz, egy hét láz után ez már nem vírus, a kicsi is kapott antibiotikumot. Sőt, még az se biztos, hogy az első használ, mert csak vaktában adják, nem kitenyésztve a kórokozót. Gyógyulást! Más családtag nem tud segíteni?
2010. aug. 20. 19:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyan ez volt háziorvos nen adott semmit bementem ügyeletre ott kaptam injekciot amitöl elmúlt a láz jobbulást
2010. aug. 21. 12:14
 6/6 A kérdező kommentje:

Már nem bírtam tovább elmentem az ügyeletre én is. Teljesen "lemerített" ez az állapot. Az ottani orvos azonnal antibiotikumot írt ki. Talán már kezdek jobban lenni.

Köszi mindenkinek!

2010. aug. 22. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!