Depresszióból, hogy lehet kijönni gyógyszerek és megzavarodás nélkül? Meddig tarthat ez az állapot?
Figyelt kérdés
2009. aug. 7. 11:22
1/9 anonim válasza:
Úgy lehet ki lábalni belőle h úrrá leszel magadon, mert be beszéled magadnak h depis vagy és ezért jönnek elő a jelei.
fogalmam sincs meddig tart nem voltam ien helyzetben sose
2/9 anonim válasza:
Csak úgy, hogy mebeszéled magaddal, hogy nem nekedvaló ez az idióta "betegség" és megszabadulsz tőle. Szembefordulsz vele, nekimész és legyőzöd. (Én a gyógyszerszedés tényétől is betegnek éreztem magam, ezért letettem mindet és meggyógyultam...)
3/9 anonim válasza:
Pszihologussal nagyon gyorsan es veglegesen kikezelheto!!!!
4/9 anonim válasza:
Kapj fel egy bringara, fulhallgato a fuledbe a kedvenc zeneiddel, 'oszt neki. Az ido segit a legtobbet, csak hagyni kell mulani, es kitolteni valamivel. Gondolom nem veletlenul estel depibe, oka biztos van. Ha irsz privit megprobalok segiteni, en is voltam. ( meghalt az edesanyam) de kijottem belole)
5/9 anonim válasza:
Sokat segít ha minél többet vagy kint a friss levegőn,sok napsütés,menj kirándulni,légy sokat a természetben,sportolj valamit,mozogj,ezt is ha lehet a szabad levegőn,ezektől örömhormonok termelődnek,fogyassz sok gyümölcsöt,zöldséget,idegerősítő vitaminokat,magnéziumot,B6-ot,sok csokit ha szereted,próbálj minél többet beszélgetni egy-egy jóbaráttal,ne nagyon légy egyedül,járj szórakozni,kikapcsolódni,találj valami hobbit,ami szívesen csinálsz és feltölt,tanulj meg örülni az élet apró örömeinek,annak hogy élsz,és nincs semmi komolyabb betegséged,értékeld át magadban a dolgokat,mert csakis te tudod magadban legyőzni pozitív gondolkodással,és tudod segíts magadon....
6/9 anonim válasza:
ja és hosszú évekig elhúzódhat,krónikussá válhat,és ilyenkor már tényleg segítség szükséges,ezért kell még az elején mindent megtenni és kell még az elején mindent megtenni hogy elmúljon és ne mélyűljél bele. utolsó voltam
7/9 A kérdező kommentje:
sajnos már benne vagyok nyakig. írnék privátot ha megtalálním a mail címed. ha tudsz akkor írj te köszi
2009. aug. 7. 13:33
8/9 anonim válasza:
Az igazi, elhúzódó depresszió komoly betegség, és sajnos csak szakember segítségével lehet belőle maradéktalanul kigyógyulni. elég nagy különbség van aközött, hogy valaki negatív életesemény hatására lehangolt pár hétig, meg a masszív, általános, esetleg testi tünetekben jelentkező major depreszió között. ez előbbin valóban segít az idő meg a barátok támogatása, de a másik esetben már tényleg pszichiáter kell. (főleg ha öngyilkossági késztetések is vannak)
9/9 anonim válasza:
én is depressziós voltam szerencsére egész hamar kigyógyultam belőle ( kb 2-3 hónap ) nem jártam pszihológushoz hanem csak megpróbáltam a szépet látni és persze anyukán is sokat segített mert kb 2-3x annyi időt töltött velem mint amúgy. sztem ha vki közeli hozzátartozónak elmondod és megbeszéled vele akkor sokat tud segíteni már a jelenlétével is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!