Mivan ha hívnak oltásra, de nem oltanak azzal a vakcinával amivel beoltattnád magad?
Figyelt kérdés
Konkrétan a korombelieket már hívják oltásra, de mindenki kinait kapott.
Én csak Fájzert szeretnék..
2021. ápr. 5. 22:48
2/10 A kérdező kommentje:
Mert abban bízom, közel sem ez volt a kérdés tárgya.
Hanem hogy mitörténik ilyenkor?
2021. ápr. 5. 22:56
3/10 Andizsuzsi válasza:
Megmondod az orvosodnak, hogy csak "fájzert" kérsz, és csak akkor szóljon, ha azzal kerülsz sorra.
4/10 lencsefőzelék válasza:
Az a Gates-féle nanorobotos. Kérdező szeretne kísérleti nyúl lenni. :)
„The vaccine candidate is a recombinant-protein vaccine based on a novel two-component self-assembling nanoparticle...”
Egyébként Pfizernek írják.
5/10 anonim válasza:
Így van, megmondod az orvosnak, hogy neked az nem kell. Aztán mész a sor végére.
6/10 anonim válasza:
A háziorvosod fog értesíteni, hogy van elérhető oltás (legalábbis az esetek többségében így van). Neki kell szólnod, vagy most, vagy majd akkor, hogy téged csak az általad elfogadott típusra küldjön. Ezt a sor végére kerülős fenyegetőzést igazából az orvosok nem veszik komolyan tapasztalatom szerint. Talpraesett háziorvosok előre felmérték a betegeik között, hogy ki milyen oltást fogad el, ha már a központi jelentkezési kérdőívből ezt kihagyták. Aztán persze lehet, hogy meggyőz az orvosod, hogy jobban jársz egy másikkal, de ezekben a napokban még szerintem nincs túl sok idejük ezzel szórakozni.
7/10 anonim válasza:
Megmondod, hogy azt nem kéred, hanem pfizert kérsz. Akkor keres majd újra, ha mehetsz pfizerre.
8/10 anonim válasza:
én oroszt kaptam volna de azt nem fogadtam el, rá 3 napra hivott az orvos, hogy kapom a Pfizert - első hívásnál mondtam, hogy mit szeretnék-. 5 napot csuszok így de legalabb azt kapok amit szeretnék.
9/10 anonim válasza:
Ma hívtak be szputnyikra, de azt nem kértem, kérdezte az orvos hogy milyet kérek ha azt nem. Mondtam hogy pfizert vagy modernát, akkor szóljon ha az lesz. Most várok.
10/10 A kérdező kommentje:
Engem is most hívtak, nem kértem.
Durva hogy 24 éves létemre már oltást kaphatok.
Kb 2 hete regisztráltam csak 😅
2021. ápr. 9. 11:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!