Rossz megérzésem van az oltással kapcsolatban. Lehet hogy igazam van?
Figyelt kérdés
Másnak is?2021. ápr. 5. 19:39
91/114 anonim válasza:
Friss élmény: ma voltam a házi orvosomnál. Miközben bent voltam, hívták telefonon. A dokinő annyit mondott az illetönek: eddig ön az egyetlen aki jelentkezett, de még 9 ember kellene. Úgyhogy hatalmas kamu hogy az emberek oltatni akarnak!
92/114 anonim válasza:
És miből gondolod, hogy azt az oltásra fel mondta? Ahol voltam oltatni, ott tele volt a hely mindkét alkalommal, és minden ismerősöm ezt mondta akit már beoltottak. Te nem akarsz oltatni és a szűk látőkörödnek köszönhetően mindenre azt hiszed, hogy senki se akar.
93/114 anonim válasza:
Onnan kérlek hogy a többi házi doki sem egyesével oltja az embereket, hanem 10-et rendelnek be oltásra.
94/114 anonim válasza:
Ui: hogy ki a szűklátókörű, azt szerintem jobb ha hagyjuk is.
95/114 anonim válasza:
Valszeg csak akkor kezdődött az újabb 10-es turnus akkor. Nincs ebben semmi érdekes.
96/114 anonim válasza:
Aha persze. Amig kint vártam addig meg a másik rendelőből hallottam hogy a doki mondja vkinek telefonban: csak kínai oltásunk van.
97/114 anonim válasza:
És ezzel mi a baj? Mindenhol egyszerre csak egyfajta van. Amikor én voltam csak Szputnyik volt, az van amit éppen kapnak.
98/114 anonim válasza:
A facebook tele van az oltass oltass fizetett hirdetésekkel, ömlik a hírfolyamomba. Szerintem nem fizetne ez a kormány sem a facebooknak sem a celebeknek egy fityinget sem ha szépen fogyna az oltás amiben megállapodott kínával meg az oroszokkal valószínűleg. Tudom rosszindulatú vagyok.
99/114 anonim válasza:
Ez az érem másik oldala amit te látsz, és sajnos igen rosszul látod. Magyarországon a népességhez képest kifejezetten sokan kérik az oltást. Az állam azért pénzeli a hirdetéseket, ha tényleg ők pénzelik, mert azt akarják hogy minél hamarabb vége legyen ennek az egésznek. Az oltással se nem fog becsippelni bilgéc, se nem fognak megölni, sőt, a DNS-edet sem fogja módosítani, bármilyen meglepő. Egyszerűen megvéd attól, hogy komolyabb tünetek jelentkezzenek ha elkapod, ergo nem fogsz kórházba kerülni, és nem lesznek túlterhelve a kórházak. Ennyi, nem egy nagy was ist das. Az emberiség javát szolgálja, ha elhiszed ezt ha nem. Bár elég gáz ha nem hiszed el és több vagy 14 évesnél.
100/114 anonim válasza:
Az oltások: csak az orodzban de főleg a kínaiban van a mutyi. Senki se gondolhatja komolyan hogy az emberek egészsége annak biztonsága a legfontosabb, ha mutyizni is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!